Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

"Cautatorul si Solutia"

”A fost odată un căutător. Acesta căuta soluţia problemei sale, însă nu reuşea s-o găsească.


Căuta cu înverşunare crescândă, cu încrâncenare, tot mai repede, dar tot nu o găsea.


La rândul ei, soluţia abia mai răsufla.


Nu reuşea de loc să-l ajungă din urmă pe căutător, care alerga într-un ritm nebunesc, fără să se oprească nici o clipă, fără măcar să-şi tragă răsuflarea sau să se uite în jur.


Într-o zi, căutătorul s-a oprit descurajat pe o piatra şi şi-a cuprins capul în mâini vrând să se odihnească o vreme.


Deodată soluţia, care pierduse orice speranţă că omul nostru se va opri, s-a împiedecat de căutător şi s-a prăvălit cât era de grea peste el!


Iar el, prinzând ceea ce se năpustise fără veste asupra lui, a descoperit cu mirare că ţinea în braţe soluţia pe care o căutase atâta timp.

– autor necunoscut –

1


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Discussion

  1. costela  June 18, 2010

    felicitari pentru postare, Mona! este cea mai minunata si adevarata poveste!

    (reply)

Add a Comment