Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Castigatorii concursului organizat impreuna cu Elena Francisc Publishing House

Castigatorii concursului organizat impreuna cu Elena Francisc Publishing House


Dragii mei,

Va multumesc tuturor pentru participarea la concursul organizat impreuna cu Elena Francisc Publishing House.

Raspunsurile voastre au fost foarte profunde si m-au impresionat intr-un mod cu totul aparte,  facand ca alegerea celor doi castigatori sa fie foarte dificila.

Va multumesc pentru deschiderea si increderea cu care mi-ati impartasit momente delicate din viata voastra si ma bucur ca ati gasit ajutorul de care ati avut nevoie tocmai prin cartile de psihologie, dezvoltare personala si spirituala pe care le-am recomandat aici de-a lungul timpului sau pe care le-ati intalnit – nu intamplator – in diferite etape ale vietii voastre.

In urma tragerii la sorti, cei doi castigatori ai acestui concurs, sunt, de aceasta data, doua castigatoare, si anume:

PREMIUL 1: Anca Rodica Nicolae

PREMIUL 2: Consuela Codreanu

Felicitari, Anca! Felicitari, Consuela!

Pentru a va expedia premiile prin posta, sunteti rugate sa trimiteti detaliile voastre complete (numele voastre asa cum sunt inscrise in cartile de identitate si adresa postala la care puteti primi cartile) la adresa de e-mail: mona@minunemica.eu.

Lectura placuta si cu folos, dragele mele!

Daca in termen de 3 zile de la data acestui anunt nu primim detaliile mentionate mai sus, vom desemna alti doi castigatori prin alta tragere la sorti.

Va mai astept si la alte concursuri cu carti venite de la ganditori remarcabili, pentru cititori remarcabili!

0


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Add a Comment