Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Care este mostenirea ta?

Care este mostenirea ta?

Mostenirea transgenerationala. Care este mostenirea ta?

Uneori nu ne dam seama ca actiunile noastre nu au doar un efect imediat, ci si unul care dureaza in timp. Un efect al carui ecou poate afecta generatii intregi de acum inainte. Un efect care, deseori, poate produce durere, suferinta, trauma, boli, frici, depresii, tristeti, sau probleme de tot felul, tocmai celor pe care se presupune ca ii iubim cel mai mult.  Daca am fi constienti de lucrul acesta, cu siguranta nu asta am vrea sa dam mai departe.

Stiinta nu vine intotdeauna in ajutorul constientizarilor superioare, care necesita de multe ori un grad de intelegere extins, rezumandu-se sa explice intr-un mod riguros dar lipsit de sentiment, cum fiecare cauza genereaza un efect.

De aceasta data, stiinta vine in ajutorul constientizarilor superioare, al intelegerilor profunde si al inaltarii spirituale, pentru ca oameni de stiinta au fost ghidati de o forta mai presus de capacitatea lor intelectuala, ceea ce i-a indemnat sa isi deschida granitele perceptiei si ale intelegerii cognitive, catre acea lume invizibila care afecteaza intr-o mare masura realitatea fizica/concreta, pe care o traim.

Acesti pioneri dedicati in a studia dincolo de limitele vizibilului si a se aventura intr-un taram necunoscut, in care alte forte decat cele cunoscute care guverneaza, au adus lumii,  poate cel mai mare dar pe care il puteau lasa in urma lor. Au putut traduce in termeni stiintifici, cum aceasta lume invizibila se manifesta in continuare in lumea vizibila printr-un fel de “extensii” ale personalitatii lor.

Cercetari facute asupra modului in care sunt transmise informatii, de la o generatie la alta au relevat faptul ca ele nu sunt doar codate in gene si ADN, ci sunt purtate printr-o retea vasta de informatie care se transmite de la o generatie la alta, timp de poate sute de ani. Carl Jung numeste aceasta retea “inconstientul colectiv”, altii o numesc “memorie ancestrala” sau “memorie colectiva” sau  pur si simplu “ereditate”.

Oricare i-ar fi numele efectul este acelasi. Tot ceea ce se intampla in spatiul in care traim, ramane in spatiu – urmand ca cei care vin dupa noi sa preia tot ceea ce lasam in spatiu. Si nu doar fizic prin modul in care amprentam spatiile, ci mai ales in mod energetic, pentru ca ne punem amprenta si energetic asupra locului. (“Homo ornat locum”, spune un proverb latin – “Omul sfinteste locul”)

Este important sa intelegem si sa constientizam ca modul frumos in care ne traim viata (la toate nivelurile ei)  ii influenteaza in mod pozitiv si pe cei care vin dupa noi. Toate problemele cu care ne confruntam, fie ca sunt la nivel interior (frici, traume profunde, suferinta, tristete, vina, rusine, lipsa increderii, etc.) sau la nivel exterior (boli sau afectiuni fizice, probleme financiare, probleme in relatiile cu ceilalti) lasa in noi urme/rani adanci. Aceste urme/rani nevindecate si perpetuate au capacitatea de a “scrie” in noi  programe. Programe care se transmit apoi generatiilor urmatoare si care se vor manifesta in viata lor fara ca ei sa stie ca sunt doar purtatorii acelei informatii nu si cei care le-au creat.

“Lupta” din ziua de astazi se duce cu stergerea acestor programe care au radacini atat de puternice (avandu-si sursa atat de indepartata in timp) incat rareori pot fi si eliberate si vindecate. Din pacate, constientizarea ca purtam in noi programe scrise de generatii cu mult inaintea noastra, este atat de mica si de slaba incat oamenii sunt intr-o alergatura permanenta de a vindeca efectele, fara sa constientizeze cauzele reale. Este ca si cum ai extirpa un organ afectat fizic, fara sa iei in calcul cauza spirituala care a produs acel dezechilibru in corpul energetic care a culminat in final cu o boala.

Din fericire, oamenii sunt tot mai deschisi in ziua de astazi in a-si vindeca afectiunile fizice tinand cont de faptul ca nu sunt doar acest trup fizic (din carne, oase, muschi, etc.) ci ca sunt o fiinta umana complexa, formata din mult mai mult decat se vede fizic.

Cu toate acestea, inca nu suntem suficient de constienti ca si problemele  fizice sau emotionale pe care le avem isi pot avea cauzele in alta parte decat cele concrete. Zorii acestei noi constientizari abia se arata si este nevoie de  deschidere a mintii si intelegere, pentru a da atentie acestor programe pe care, cu totii, le purtam in noi. 

Unii dintre noi au inaintasi care si-au trait viata cu intelepciune si au pus in spatiul lor multa iubire si intelegere si compasiune. Si-au vindecat singuri ranile emotionale si au eliberat din ei tristeti coplesitoare care n-au apucat sa fie scrise (prin repetitie, zeci de ani) in programele generatiei urmatoare. Asadar, au lasat in urma lor o generatie de oameni sanatosi din toate punctele de vedere, care si-au putut urma cu intelepciune destinul.  

Vindecarea Ancestrala presupune eliberarea acelor programe care ne afecteaza 75% din aspectele vietii (de la boli si afectiuni fizice, la probleme emotionale complexe, probleme financiare si probleme relationale).  Deseori punem aceste probleme pe seama altor cauze si oricat de multe metode incercam pentru a le indeparta din viata noastra, pur si simplu, ele nu dispar. Unele ne urmaresc tot restul vietii, in ciuda eforturilor noastre de a trai conform unor principii frumoase si sanatoase.

Eliberarea de aceste programe, nu doar ca ne da posibilitatea sa ne traim cu adevarat viata, dar creeaza si un spatiu in care toate generatiile urmatoare se pot manifesta la intregul lor potential.

Eliberarea si vindecarea cauzelor care produc mare parte din problemele cu care ne confruntam, este posibila atata vreme cat cel/cei care asista in acest proces sunt capabili sa sustina un spatiu perfect curat pentru ca exprimarea tuturor traumelor reprimate in timp sa se faca fara a produce noi traume. Asta presupune o anumita puritate a persoanei care sustine si ghideaza procesul, precum si o foarte mare experienta si intelepciune. Gradul de raspundere este cu atat mai mare cu cat, lipsa experientei sau a puritatii spirituale poate sa incarce cu si mai multa trauma persoana asistata.

Este darul cel mai frumos pe care ni-l putem face in aceasta viata si pe care il putem face copiilor nostri. Eliberarea noastra si a lor de orice programe care le-ar putea bloca evolutia si mai ales, conectarea noastra si a lor la rezervorul de intelepciune ancestrala poate sa ne propulseze in viata intr-un mod neasteptat.

Toti cei care au trait inaintea noastra isi doresc pentru noi tot ce este mai bun. O data eliberati si ei de amprenta energetica a traumei care este rescrisa in programele ce ne insotesc de-a lungul vietii, cream o legatura puternica cu stramosii si primim toata sustinerea lor energetica pe drumul pe care il alegem pentru noi.

Este ca si cum dintr-o data ne-am trezi in mijlocul unei familii uriase si numeroase care isi doreste pentru noi fericire 100%, orice ar insemna aceasta fericire. Dintr-o data realizam ca nu suntem singuri si ca nu am fost niciodata si increderea pe care o capatam in noi insine ne ajuta sa construim cel mai frumos viitor posibil.

Mai multe informatii despre tot ceea ce a fost punctat in articol puteti afla in webinarul gratuit care va fi sustinut de Fondatorii metodei de Vindecare Ancestrala prin Teatru Dinamic.

Webinarul va avea loc Joi, 10 ianuarie, de la ora 20:00, iar toti cei interesati sunt rugati sa trimita un email la: georgiana.vasilescu@stepsintothelight.ro pentru a primi datele de logare.

Mai multe informatii despre Vindecarea Ancestrala si workshopul  care va fi tinut la Bucuresti in luna febuarie, gasiti pe: www.stepsintothelight.ro

Georgiana Vasilescu

Managing Partner Inner Mind Potential

0


About the Author:

Multumim pentru interesul acordat recomandarilor de carti si de evenimente. Materialele extrase din carti pe care le vei gasi pe acest site, sunt puse la dispozitie prin amabilitatea editurilor partenere ale site-ului MinuneMica.eu si se afla sub protectia drepturilor de autor si a legii copyright-ului. Conform Legii nr. 8/1996 privind proprietatea intelectuala, reproducerea sau preluarea partiala sau integrala a acestor materiale prin mijloace mecanice sau electronice, este interzisa. De asemenea, mai multe informatii despre evenimentele asupra carora te poti informa pe acest site, poti obtine de la organizatorii acestora, ale caror coordonate le gasesti in materialele de promovare.

Add a Comment