Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Carafa ALLADIN revitalizează apa de băut

Carafa ALLADIN revitalizează apa de băut

Apa este elementul esențial în menținerea sănătății organismului nostru și toate procesele fiziologice din corp au loc doar în prezența apei. Chiar dacă bem zilnic cel puțin doi litri de apă, din cauza calității precare a apei băute, la nivel celular sunt constatate: deshidratare, încetinirea dezvoltării celulare și nivel crescut de toxine.

Cea mai mare parte din apa pe care o bem zilnic este aproape inutilă organismului, deoarece este apă destructurată care nu mai are puterea să ajungă în celule, să le hrănească și să înlăture toxinele,  fiind eliminată de corpul uman, fără a avea vreun beneficiu.

Pentru o bună funcţionare, celulele şi corpul nostru au nevoie de apă de izvor sau fantână, care sunt ape ce au putere energetică şi Forţa de a întreţine Viaţa. Procesele tehnologice specifice potabilizării apei :  transport prin țevi, filtrare, presiune înaltă și tratare chimică, sau în alte cazuri, îmbuteliere în plastic, distrug structura apei, o slabesc energetic, iar pentru celule nu o recunosc pentru că e «apă moartă».

Pentru că apa are memorie, Nature’s design & TC energy design au fost create ca soluţii simple şi eficiente, ca apa pe care o avem la dispoziție, fie cea de la robinet, fie cea îmbuteliată, să-şi refacă rapid structura cristalină a apei de izvor. În forma unică a carafei Alladin, apa redevine vie și proaspată ca apa de izvor, sau altfel spus revitalizată și structurată.

TC energy design – sticlăria ce vibrează esența naturii – este considerată cea mai naturală modalitate de structurare și energizare a apei, cunoscută până acum. Doar în 3 minute de depozitare în carafa TC energy design apa își  recapată structura cristalină  și prospețimea apei de izvor . 

Potrivit dr. Cristina Bogdan, medic naturopat la cabinetul Naturopathya Med «pentru corpul uman cea mai bună apă este apa de izvor fiindcă celula  recunoaște și asimilează doar produsele naturale, de tip biologic sau organic. Numai în prezența acestor elemente naturale și a apei de izvor dezvoltăm și multiplicăm celule sănătoase.

Astfel că s-a creat necesitatea să fim atenți la ce fel de apă bem,  la a găsi modalități simple și naturale pentru restaurarea calității apei de izvor, tocmai ca apa pe care o consumăm în mod firesc  să susțină și să contribuie  la regenerarea celulelor. Nevoia noastră este aceeastă de apă, cea de izvor !»

Fondatorul TC energy design este inginerul și muzicianul Thomas Chochola. La proiectarea carafei TC el a combinat ingenios cunoașterea ancestrală cu ultimele descoperiri din domeniul fizicii cuantice. Prin forma lor unică și specifică, carafele acționează ca niște « antene » ce preiau energia din mediu, o amplifică și o radiază.

La utilizarea carafelor se obțin două efecte benefice majore: se structurează și revitalizează apa conținută de orice băutură pusă în interior, iar la exteriorul carafei se energizează mediul ambiant pe o rază de cca. 2 m. Armonia celor 6 curbe ce formează peretele carafei respectă proporțiile seriei lui Fibonacci, principiu regăsit în tot ceea ce este viu pe Pământ: plante, organisme vii, corpul uman. Experți internaționali au confirmat și certificat impactul pozitiv al produselor desenate de Thomas Chochola.

«Se cunoaște că apa are memorie și preia din mediu informații. Atunci cand bem apă, putem ca prin intermediul ei să ducem conștient în corp informații pentru starea de bine si de care celulele au nevoie. Din acest motiv, la baza carafelor, paharelor şi cănilor ND+TC au fost aplicate prin ardere simboluri, culori și afirmații. Unul dintre cele mai vechi simboluri cunoscute pe omenire este «Floarea Vieții».

Acest simbol are puterea să ajute la stabilizarea legăturilor din structura hexagonală a apei, astfel că apa care a fost ținută în carafa timp de aproximativ o oră, după ce este mutată într-o altă sticlă (dar nu din plastic), rămâne stabilă energetic și restructurată până la o săptămână», explica Liliana Maurer, partenerul din România al TC energy design.

Fiecare piesă este unicat, din sticlă fără plumb sau alte metale grele, fiind lucrată manual de meșteri sticlari  prin tehnici tradiționale.

Carafele TC energy design se folosesc și pentru revitalizarea altor băuturi precum: ceai, cafea, sucuri  îmbuteliate în plastic sau carton, lapte, vin și bere. La toate băuturile, după 3 minute, se constată împrospătarea gustului și amplificarea aromelor.


  

Apa energizată și revitalizata în carafele TC poate fi folosită nu doar la  băut ci și la prepararea hranei, mai ales a bebelușilor și a copiilor, pentru animalele de casă, la acvariile cu pești, la udarea plantelor, la revigorarea atmosferei din încăperi prin pulverizare și, nu în ultimul rând, în cosmetică, igienă personală și în administrarea remediilor terapeutice sau a medicamentelor.

În toate situațiile enumerate mai sus, apa fiind revitalizată și energizată,  aveți certitudinea că vă  hidratează, că nutrienții și substanțele benefice de care corpul are nevoie ajung în celule, iar reziduurile toxice rezultate din arderile celulare sunt eliminate pe căi naturale.

Pentru a face cunoștință cu toata gama de produse Nature’s design  TC Energy Design și pentru mai multe detalii despre produse, cât şi pentru comenzi, vă invităm să ne vizitați la Bucuresti, în perioada 1-3 Martie 2013, în cadrul Festivalului Body Mind & Spirit, standul nr. 11.

De asemenea, vă invităm să vizitați site-urile:

www.natures-design.comwww.tcenergydesign.ro

Importator exclusiv în România Centru Vywamus SRL

e-mail tc.romania@yahoo.com, telefon 0722.517101

 

 

 

 

0


About the Author:

Multumim pentru interesul acordat recomandarilor de carti si de evenimente. Materialele extrase din carti pe care le vei gasi pe acest site, sunt puse la dispozitie prin amabilitatea editurilor partenere ale site-ului MinuneMica.eu si se afla sub protectia drepturilor de autor si a legii copyright-ului. Conform Legii nr. 8/1996 privind proprietatea intelectuala, reproducerea sau preluarea partiala sau integrala a acestor materiale prin mijloace mecanice sau electronice, este interzisa. De asemenea, mai multe informatii despre evenimentele asupra carora te poti informa pe acest site, poti obtine de la organizatorii acestora, ale caror coordonate le gasesti in materialele de promovare.

Add a Comment