Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Calauziti de Vywamus spre Maiestrie sau Drumul catre Tine insuti

Calauziti de Vywamus spre Maiestrie sau Drumul catre Tine insuti

Invitatie la Seria  ”Seara  transformativa”  Bucuresti pentru data de 31 mai 2013, ora 18.00, cu tema generala:

Calauziti de Vywamus spre Maiestrie

sau 

Drumul catre Tine insuti

Aceste intalniri de grup  se adreseaza persoanelor care vor sa inceapa sa lucreze in energia lui Vywamus, doresc sa  cunoasca modul de lucru si sa se familiarizeze cu termenii utilizati. E o modalitate mai putin cunoscuta in dezvoltarea personala, evolutie spirituala si transformarea de Sine. Programul este alcatuit din intalniri care vor avea loc lunar, la date convenite si comunicate. La aceste seri de lucru pot participa personane cu sau fara experienta spirituala anterioara, indiferent de religie, sex sau credinta, dar  conduse de o dorinta intensa de schimbare si in acelasi timp,  asumate sa aiba procese de grup. E deja cunoscut din toate mediile ca suntem provocati sa ne schimbam, sa ne aliniem viata dupa principii inalte, si ca vremurile nu ne mai permit sa fim pasivi.

In acest context in care viata ne impinge sa mergem inainte, in care evenimentele personale si globale se succed intr-un ritm ametior, a aloca timp pentru a ne ocupa de propria Fiinta si de Viata proprie e un act de responsabilitate.

Grupul este coordonat de Manuel Christian Maurer si calauzit de Vywamus, care va comunica prin Manuel Christian channeling constient.

Va puteti inscrie si retine locul de participare la adresa de e-mail vywamus_romania@yahoo.com

Motivatia pentru a porni intr-o asemenea calatorie de “Calauzire si descoperire”, este cerinta profunda  de integrare a taramurilor necunoscute si infinite ale Sinelui, pe o cale a energiei feminine.

O parte din munca pe care o  facem impreuna, este sa dam voie sa aducem din Umbra, la Lumina,  aspecte ascunse sau negate fata de noi insine, ceea ce va permite concomitent si evolutie personala mai accelerata.

Iluminarea nu este doar gratie divina primita prin asteptare pasiva. Iluminarea poate veni in etape, atunci cand devenim activi si ne ocupam de noi insine. Fiecare constientizare a tiparelor sau a structurilor de convingeri/credinte, fiecare transformare a limitarilor si a fricilor autocreeate, sunt in fond acte de “o mica iluminare”. Constientizarea este  scanteia care declanseaza o eliberare, urmata de o expansiune a Spatiului in Sinele nostru. Practic, in structurile energetice se va face mai mult loc pentru ca Sufletul si Lumina sa coboare mai adanc in structurile noastre si trupul fizic. Din aceasta perspectiva, ascensiunea mult dorita, este de fapt o Coborare a Sufletului, iar integrarea completa a Sufletului va permite manifestarea Visului de Suflet, adica adevarata implinire, venita din interior, nu in urma cautarilor exterioare.

Aceasta Cale a Spiritualitatii transformative ne provoaca sa schimbam modul in care doar reactionam conform tiparelor obisnuite de credinte, care ne conduc mereu la aceleasi rezultate, si sa devenim proactivi, asumandu-ne Viata.

Procesul  de transformare interioara, vine cu o mare provocare in care ne acceptam/ imbratisam pe noi insine, ca suntem Creator si Co-Creator ai experientelor din Momentul ACUM, indiferent daca experientele ne plac sau nu. Un alt mare pas al acestui proces, este sa renuntam la dependenta de a ne considera victima, pentru ca tot noi oamenii creem  experienta si Iluzia de a fi victima. O parte esentiala, si absolut necesara in a ne recunoaste pe noi Creatori ai tuturor experientelor, este includerea planului emotional. Ne-am obisnuit si ne multumim sa obtinem si sa intelegem informatii, dar si corpul emotional are nevoie de vindecare, reintregire si integrare.

O transformare reala nu se manifesta niciodata in planul mental si nu e suficient doar sa stim ca suntem Creator. Mintea ambaleaza instantaneu fiecare experienta intr-o poveste proiectata in exterior, prin conexiunea emotiilor. Astfel ca povestile, desi sunt considerate de minte un adevar, au in spate ascunsa o esenta si o dinamica emotionala. Doar atunci cand  aceasta esenta emotionala e simtita constient si transformata prin asumarea propriei Puteri creatoare, vom dobandi adevarata libertate.

Maestria Sinelui inseamna Constienta ca suntem Creatorii tuturor experientelor proprii, in fiecare moment.

Subiecte abordate in cadrul atelierelor de lucru lunare:

– Universul – Oglinda  Sinelui si Confruntarea cu “Oglindirile neplacute”

– Sinele ca si Creator si Co-Creator

– Alegere, Negare, Neacceptare

– Constiinta Unitara

– Mecanismele de negare a propriei Puteri Creatoare

– Inchisoarea Sinelui: Polaritatea

– Orgoliu spiritual si aroganta – capcanele de pe drumul spre Maestrie

– Integrarea Corpului emotional si semnificatia lui in procesul de manifestare

– Exercitii pentru Autoexperienta si aprofundarea Constiintei Creatoare

– Meditatii dinamice si transformative

Te poti astepta la:

– autoperceptie extinsa  a straturilor mai adanci ale inconstientuui individual si colectiv

– Metode efective pentru tranformarea Sinelui

– Clarificarea si Integrarea Corpului Emotional

– Recuperarea si Reintregirea partilor fragmentate ale Sufletului

– Clarificarea subiectelor personale din perspectiva Constiintei Creatoare

– Constiinta expandata pentru responsabilitatea de a fi Creator si Co-Creator

– Workshopuri  interactive si aliniate cu necesitatile individuale si ale grupului de lucru

Daca iti doresti sa faci parte dintr-un grup de oameni avand interes comun transformarea personala si iti poti asuma sa ai procese de grup, te asteptam in data de 31 mai 2013, e la ora 18 pana la 22.

Vor urma intalniri cu frecventa lunara,  in care vom urma un program ce va va fi comunicat participantilor.

Costul unei seri de atelier de lucru este de 60 Euro/persoana.

Pentru inscriere  in acest grup ne puteti contacta la adresa de e-mail vywamus_romania@yahoo.com

Nota importanta: Munca de transformare cu Vywamus presupune  sanatate psihica si nu inlocuieste o terapie la medic, psiholog sau psihiatru; nicidecum nu se sugereaza renuntarea la medicamentele/ tratamentele  prescrise de catre medici.

Manuel Christian Maurer

Manuel  Christian Maurer lucrează cu Vywamus pentru propria evoluție din anul 2002 la Centrul Vywamus din Berlin, avându-i învățători pe  Keoania Korndörfer și Pat&Halsey Snow din SUA. A intrat în comunicare personală cu Entitatea Vywamus în anul 2003, când și-a luat angajamentul de  canal conștient pentru Vywamus. Din anul 2007 oferă workshop-uri transformative în România și Germania.

Prin licența acordată de statul german ca psihoterapeut, are deschis în Berlin cabinet specializat de hipnototerapie, constelare sistemică, terapie transformativă oferind planuri de dezvoltare personală. 

Calificări:

– Psihoterapeut cu specializare în hipnoză, constelare familială și sistemică

– Healer( vindecator spiritual și energetic) certificat de  D.G.H. Germania (Dachverband fuer geistiges Heilen).

– Medicina Biomagnetică – metoda dr. Goiz.

– muncă de transformare energetica (Transformationsarbeit)

În munca oferită în România, Manuel Christian Maurer alături de Vywamus, acordă o atenție deosebită în transformarea stărilor de victimă care au ca bază dinamica “Dictatorul-Victima”, dinamică ce se regăsește în fiecare individ, mai ales că această dinamică neconștientizată și negată se oglindește în exterior și este pe cale să se manifeste din nou. 

Cine este VYWAMUS?

Vywamus este o Mare Entitate de Lumină (Non-Fizică), un Învățător spiritual din dimensiunile înalte și lipsite de polaritate, care își  focalizează în lucrarea sa cu oamenii transformarea Umbrei  Sinelui. Este un mare specialist în transformarea negărilor și  integrarea tuturor aspectelor Sinelui. Nouă oamenilor, ne arată o nouă perspectivă asupra Creației cu scopul de a ne ajuta să conștientizăm că  fiecare din noi în parte este Creatorul tuturor experiențelor pe care le trăiește. Modalitatile  de  predare și de conștientizare, cât și rezultatele sunt revoluționare, deschizându-ne fiecăruia posibilitatea de a “naște” o nouă creație în viața personală cât și în plan global.

Cui i se adresează VYWAMUS?

Cu Vywamus poate lucra oricine, indiferent de personalitate, indiferent de vârstă și de statut social,  indiferent de religie, credințe sau de experiențe spirituale anterioare. Un aspect restrictiv al participării la workshopurile transformative este legat de persoanele care sunt diagnosticate cu afectiuni psihice, care pot fi consiliate în cadru privat (depresii profunde, tendință de suicid, epilepsie, etc.).

Vywamus predă folosind cuvinte și expresii adaptate vremurilor noastre Conștiința Creatoare și Conștiința de Unitate (Christică), adică ne reamintește ceea ce acum 2000 de ani  propovaduia Iisus: că noi suntem Unul cu Tot. Vywamus ne provoacă să  gândim și să simțim ce înseamnă cu adevărat să fim Unul cu Toții, și să luam serios ceea ce a spus Iisus: “tot ceea ce am făcut Eu, puteți face și voi, și chiar mai mult decât atât!”

Cu alte cuvinte, Vywamus ne dă o șansă să integrăm ceea ce de 2000 de ani am refuzat să acceptăm prin procesul de separare.

Marturisiri:

“Am descoperit Vywamus dupa o lunga perioada de cautari, dupa  o lunga lista de initieri si incercari. Aproape eram convinsa ca spiritualitatea nu este pentru mine. “Toleranta” si “iubire neconditionata” erau cuvintele care-mi creau o frustrare imensa. Orice as fi citit, oriunde m-as fi dus, peste tot tronau la loc de cinste lumina si iubirea, iar eu nu cadram deloc. Oricat ma straduiam, nu puteam sa-i iubesc pe toti, unii oameni ma enervau, unii imi produceau sila, iar altii ma infuriau atat de tare, incat numai iubire nu puteam revarsa asupra lor. Am ajuns la prima intalnire cu Christian, convinsa ca va fi si ultima mea incercare pe “calea celor sfinte”. Surprinderea mea in urma primului seminar a fost pe masura scepticismului cu care am venit: enorma! Am aflat ca toate emotiile si sentimentele mele, pozitive sau negative, erau firesti, definindu-ma ca om. Surprinderea in ceea ce continuu sa descopar despre mine ma insoteste si acum, dupa un an si jumatate. Jocul pe care il jucam este magic, noi suntem magici. Este un proces  care nu poate fi povestit,  este cateodata dur, alteori bland, dar cu fiecare pas mai cade un val, iar Creatorul din noi incepe sa se contureze din ce in ce mai clar. Laura, Bucuresti 

“Am citit in multe carti, diferite curente, filosofii diferite: cauta-l pe Dumnezeu in tine. Niciodata nu intelegeam cum pot sa gasesc in mine CREATIA, CREATORUL. Ramaneam in contemplarea creatiei in exteriorul meu: natura, oameni, stele etc. Dupa intalnirile cu Vywamus am inteles in sfarsit cum sa ma uit in interiorul meu si cum sa inteleg exteriorul ca reflectare a ceea ce sunt eu in interior si astfel sa gasesc CREATORUL in mine. Este o experienta care nu poate fi povestita, asemenea mancarii trebuie degustata pentru a simti gustul, altfel ramane doar o perceptie estetica a farfuriei.  Pentru mine inceputul a fost descoperirea de sine, un proces care continua si azi, insa pe masura ce te adancesti in cunoasterea de sine incepi sa iei decizii cu privire la ce si la cine vrei sa fii de aici inainte. Este un moment in care procesul merge in paralel, continui sa ma explorez si in acelasi timp incep sa aleg ce vreau sa experimentez ca si CREATOR.  Este un proces fascinant, uneori doare, alteori te inalta dar merita sa descoperi maretia vietii in toate profunzimile fiintei tale” Mariana, Bucuresti.

banner pt minune mica

1


About the Author:

Multumim pentru interesul acordat recomandarilor de carti si de evenimente. Materialele extrase din carti pe care le vei gasi pe acest site, sunt puse la dispozitie prin amabilitatea editurilor partenere ale site-ului MinuneMica.eu si se afla sub protectia drepturilor de autor si a legii copyright-ului. Conform Legii nr. 8/1996 privind proprietatea intelectuala, reproducerea sau preluarea partiala sau integrala a acestor materiale prin mijloace mecanice sau electronice, este interzisa. De asemenea, mai multe informatii despre evenimentele asupra carora te poti informa pe acest site, poti obtine de la organizatorii acestora, ale caror coordonate le gasesti in materialele de promovare.

Discussion

Add a Comment