Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Bucuria Invierii sa te insoteasca in zilele ce vor urma!

Bucuria Invierii sa te insoteasca in zilele ce vor urma!

Iti multumesc pentru ca esti alaturi de minunemica.eu cu ocazia acestor Sarbatori Pascale si iti doresc din tot sufletul sa te bucuri de simbolul Invierii si al Sperantei.

Mi-as dori ca fiecare dintre noi sa isi ofere prilejul de a se reconecta la adevarata semnificatie spirituala a acestor momente – poate ca ai imbratisat religia, poate ca ai imbratisat spiritualitatea – indiferent de calea pe care ai ales sa mergi, indiferent de simbolurile cu care rezonezi si de reperele morale sau spirituale pe care le ai, iti doresc din tot sufletul sa te bucuri de simbolul Invierii, al Sperantei, sa poti reveni la Divinul din sufletul tau si sa poti trai in lumina fortei tale interioare, tot restul anului.

Dupa ce, in Saptamana Mare, fiecare si-a curatat Casa Sufletului si locuinta de lucrurile mai putin semnificative pentru o viata fireasca, frumoasa, mi-as dori sa revenim la spiritualitate, sa fim toti in acord cu fortele luminoase din noi, sa fim in acord cu Existenta si sa lasam florile Iubirii, Compasiunii, Bucuriei, Iertarii si Fericirii sa creasca libere in gradina sufletelor noastre si in viata noastra.

Fie ca Bucuria Invierii sa te insoteasca in zilele ce vor urma!

Iti doresc Sarbatori Fericite si sa fii in Armonie – este tot ce conteaza!

Cu drag,

Mona

mesaj inviere

3


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Discussion

 1. anna  April 20, 2014

  Hristos a inviat !Lumina sfanta sa ne lumineze sufletul,mintea si viata …

  (reply)
  • Mona Georgescu  April 20, 2014

   Adevarat a inviat!
   Ana, sa ai parte de Sarbatori Pascale in liniste si armonie!

   (reply)

Add a Comment