Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Body Mind Spirit Festival, 2-4 Martie 2012 Bucuresti

 

BODY MIND SPIRIT

FESTIVAL

2-4 MARTIE 2012

SALA PALATULUI – BUCURESTI

INTRAREA LIBERA !

 

Vrei sa scapi de stres in cateva minute? Sau iti doresti sa slabesti? Vrei sa descoperi ultimele tendinte in materie de suplimente nutritive?

Sau pur si simplu ti-ar placea sa realizezi cat de puternic esti din punct de vedere mental?

Sau poate ar fi interesant sa afli cum sa-ti gasesti sufletul pereche sau cum sa ai o comunicare mai buna cu cei din jur?

Invata cum sa-ti construiesti acasa un mini spa, gaseste calea catre fericire sau imbunatateste-ti cariera.

De la produse naturiste si cosmetice la psihologie si dezvoltare personala, in cadrul Body Mind Spirit Festival exista cate ceva pentru fiecare vizitator interesat de un stil de viata mai sanatos si mai implinit.

Fie ca esti in cautare de informatii sau de inspiratie Body Mind Spirit Festival te invita sa-ti stimulezi mintea, sa-ti revitalizezi corpul si sa-ti implinesti sufletul.

Toate acestea cu  expozanti de top, traineri de inalta tinuta, asociatii sportive de renume si artisti talentati.

Vino si tu pe 2-4 martie 2012  la Body Mind Spirit Festival, pentru a-ti lua portia de sanatate, relaxare si echilibru!

www.bodymindspiritfestival.ro

0


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Add a Comment