Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Bob Proctor

Bob Proctor

Protagonist al renumitului film “The Secret”, Bob Proctor este considerat unul din cei mai mari maeştri şi învăţători în viaţă ai Legii Atracţiei. Bob se consideră un “învăţător” cu darul special de a dezvălui celorlalţi secretul care i-a schimbat lui viaţa şi puterea incredibilă a potenţialului care se află în ei. Învăţăturile şi programele lui Proctor se bazează pe lecţiile pe care el insusi le-a învăţat din experienţă proprie.

Modul în care gândim este locul de unde pornesc toate.

Gândim adesea că am fi putut performa mai bine decât am făcut-o deja. Uneori ştim şi cum să o facem. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor nu o fac. Întrebarea este “DE CE?”

“A şti” nu este suficient! “A face” reprezintă diferenţa!

Provenind dintr-un mediu sărac şi limitat, Bob se consideră un “învăţător” cu un dar special.

În 1960 a abandonat liceul şi din cauza multor joburi trecătoare s-a trezit îngropat în datorii. Într-o zi, a pus întâmplător mâna pe o carte care i-a schimbat complet viaţa. O dată cu această carte, seminţe de speranţă au început să încolţească în mintea lui. În câteva luni, cu ajutorul muncii în compania Nightingale-Conant, viaţa lui Bob s-a schimbat radical. Într-un singur an a trecut de la câştiguri de 4 000$ pe an la 175 000$ pe an şi curând a sărit de 1 million$.

Ulterior, Bob s-a mutat în Chicago pentru a lucra îndeaproape cu mentorii săi, Earl Nightingale şi Lloyd Conant. După ce a obţinut poziţia de Vice Preşedinte în compania Nightingale-Conant, Bob şi-a deschis propria companie de seminarii, în 1973.

Bob Proctor spune că nu contează cum ai crescut sau cu ce te-ai luptat în viaţă – mintea (ta) nu este afectată de nici un eveniment pe care încă nu l-ai trăit … şi chestia asta este fenomenal de puternică.

Bob Proctor vine pentru a doua oara în România, pentru a susţine în premieră la noi în ţară conferinţa “Thinking Into Results. Reinvent yourself for success!”.

CONFERINTA ”REINVENTEAZA-TE PENTRU SUCCES”: 25 Septembrie 2012, 08.00 – 18.00

Crystal Palace Ballroom,
Calea Rahovei 198A, Sector 5, Bucuresti

Detalii despre pret si modalitatea de inscriere la eveniment, aici: http://www.bobproctor-romania.ro/inscriere

 

0


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Add a Comment