Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Curs: Autocunoastere si Armonizarea energiei vitale

Curs: Autocunoastere si Armonizarea energiei vitale

 ‘’Care este cel mai greu lucru?
– Sa te cunosti pe tine insuti!’’

 – Thales, unul din marii intelepti ai Greciei antice

Autocunoastere si Armonizarea energiei vitale – o tehnica holistica de vindecare la nivel emotional si constientizare, ce imbina tehnici orientale si spirituale.

Dar ce inseamna vindecarea!? Care este diferenta dintre vindecare si tratare?

Vindecarea este un  proces intern activ care include investigarea propriilor atitudini, amintiri si sistem de credinte cu dorinta de a elibera toate tiparele negative care opresc vindecarea completa emotionala si spirituala.

Tratarea se intampla atunci cand cineva a reusit sa controleze sau sa domoleasca progresul fizic al bolii. Tratarea unei boli nu inseamna ca stresul psihologic si emotional care au participat la crearea bolii a fost eliminat.

Este foarte posibil – deseori chiar probabil – ca boala sa revina. Procesul tratarii este unul pasiv, ceea ce inseamna ca pacientul inclina sa acorde responsabilitatea sa doctorului si tratamentului prescris in loc sa infrunte boala in mod activ, redobandindu-si sanatatea.

Prin cursul de sinteza Autocunoasterea si armonizarea emotionala, vei invata tehnici de ghidare ce te vor conduce la geniul din tine:

 • Sa iti cunosti anatomia energetica
 • Sa cureti emotiile negative
 • Sa armonizezi centrii energetici  principali care fac legatura  dintre corpul fizic si lumea incojuratoare;
 • Sa redescoperi abilitătile tale naturale intuitive
 • Sa devii constient de natura fortei tale vitale
 • Sa participi activ la vindecarea ta ca sine uman
 • Sa fii mai productiv si sa te simti mult mai împlinit la locul de muncă
 • Sa dezvolti relatii armonioase si/sau parteneriate de succes
 • Sa experimentezi un sentiment de legătură cu toate aspectele vietii

Sistemul nostru energetic este alcatuit din 7 chakre principale care comunica cu exteriorul, facand legatura intre pamant si univers. Cum suntem noi conectati la acest camp unificat?

Prin “fire” invizibile, compuse din vibratii abia perceptibile. Fiecare din cele 7 chakre are propria ei vibratie (frecventa), care impreuna alcatuiesc motorul ideal.

Ei bine, toate aceste chakre trebuie acordate periodic pentru a functiona la unison. Si astfel, vibratia sufletului creste si devine din ce in ce mai subtila si mai inalta.

Toate emotiile noastre se inregistreaza in structura noastra energetica  generand blocaje care peste ani de zile se transforma in boli la nivel fizic. Daca ne ingrijim de aceasta sfera de energie atunci putem controla sanatatea noastra pe toate planurile.

Prin tehnica Autocunoasterii Energetice si Echilibrare emotionala  invatam sa fim constienti de energia pe care o emitem si de cea pe care o atragem. Suntem alchimistii propriei energii.

Cursul este structurat pe cate o sedinta de o ora saptamanal  iar predarea este de tip coaching (la ora participa doar terapeutul si un cursant) si este alcatuit din 8 sedinte, deci pe durata a 8 saptamani. Pretul unei sedinte este de 80 ron.

Cui se adreseaza acest curs?

Acest curs se adreseaza tuturor celor care doresc sa se cunoasca, sa cunoasca linistea emotionala, echilibrul si intelegerea dincolo de ceea ce aparent exista.

Intelegem ca suntem mai mult decat un corp fizic, intelegem cum sa ne vindecam emotiile, gandurile negative care ne creeaza dezechilibru.

De multe ori ai nevoie de un sprijin, de un sustinator, de un indrumator, de un prieten care sa iti ofere suport fara sa te judece… singur este greu!

Despre trainer:

Cristina Stoenescu

 • trainer si  terapeut holistic cu experienta in consiliere dezvoltare personala si spirtuala,
 • specializare in tehnici terapeutice de eliberare somato-emotionala si terapie pranica,
 • absolventa a cursului de psihologie holistica Brazilia,
 • presedinte al Asociatiei bioterapeutice “Eugenia Draganov”.

Eu sunt alaturi de tine si te astept pentru programari la tel. 0722 92 66 81.

Te invit sa afli mai multe despre pasiunea mea holistica pe : http://crisa-wellenergy.blogspot.ro/

Autocunoastere si Armonizarea Energie Vitale

 

   

 

 

 

0


About the Author:

Multumim pentru interesul acordat recomandarilor de carti si de evenimente. Materialele extrase din carti pe care le vei gasi pe acest site, sunt puse la dispozitie prin amabilitatea editurilor partenere ale site-ului MinuneMica.eu si se afla sub protectia drepturilor de autor si a legii copyright-ului. Conform Legii nr. 8/1996 privind proprietatea intelectuala, reproducerea sau preluarea partiala sau integrala a acestor materiale prin mijloace mecanice sau electronice, este interzisa. De asemenea, mai multe informatii despre evenimentele asupra carora te poti informa pe acest site, poti obtine de la organizatorii acestora, ale caror coordonate le gasesti in materialele de promovare.

Add a Comment