Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Apa revitalizata

Apa revitalizata

Apa pe care o bem de la robinet sau cea îmbuteliată sunt lipsite de prospețime  și de vitalitate. Modificarea structurii apei este efectul transportului și al  traseului conductelor, al pompării la presiune nefiresc de mare, al filtrării și  depozitării precum și al altor procese tehnologice la care apa este supusă spre a  o aduce la cerințele esențiale bio-chimice de siguranță prevăzute de normele legale.

Sticlăria TC energy design reactivează apa procesată și o aduce înapoi la  viață, așa cum este ea în forma ei energetică inițială în natură.

Cea mai bună apă pentru sănătatea omului este apa proaspătă  de izvor.

Chiar și cea mai bună apă de izvor își pierde energia vitală atunci când  este transportată prin țevi și procesată pentru a fi potabilă.

Sistemele convenţionale de  revitalizare ale apei sunt de obicei integrate instalaţiei de apă.  Efectul de stabilizare al acestor sisteme este destul de scăzut, deoarece apa este expusă componentelor ce o revitalizează doar pentru o perioadă relativ scurtă de timp. După revitalizare în acest tip de sistem, apa îşi continuă drumul prin alte conducte sau ţevi, care îi vor diminua din nou efectul obţinut prin instalaţie.

Presiunea la care este supusă apa în instalaţii şi trecerea prin traseele impuse de conducte, slăbeşte structura moleculară şi devitalizează apa pe care o avem la robinet. Puneţi apa de la robinet într-o carafă TC (Alladin sau Delicate) şi o veţi revitaliza ba mai mult, în plus îi veţi consolida structura naturală.

Preţul carafei este semnificativ mult mai mic decât cel al sistemelor de purificare integrate instalaţiei iar carafele, prin unicitatea piesei manufacturate şi a designului lor innobilează orice încăpere.

Procesul de revitalizare al apei în carafa TC şi ND  se obţine fară a implica şi alte resurse cum ar fi: electricitate, magnetism, lucru mental sau alte mijloace subtile. 

Apa revitalizată în carafa TC e stabilă structural aproximativ o săptămână, dacă nu se intervine cu alte acţiuni exterioare. De exemplu unii dintre clientii noştri pun apa din carafa Alladin într-o sticlă de plastic ca să ia servici, iar în acest caz vitalitatea se pierde. Dacă doriţi să transportaţi  cu Dumneavoastră apă energizată în carafe, vă recomandăm să folosiţi sticla Lagoena. Aceasta vă ajută şi atunci când nu sunteţi în preajma carafei pentru că forma acestei sticle are puterea să enrgizeze şi structureze apa, fie de la robinet, filtru sau cea îmbuteliată în sticle din plastic.

Pentru a fi sănătoşi, consumul apei este esenţial, dar al apei de calitate, adică cea vitalizată, pentru că această apă e cea care susţine dezvoltarea vieţii şi vă ajuta în procesul de detoxifiere. Apă revitalizată, aşa cum este cea care a fost ţinută în carafa Alladin, prin faptul că stuctura sa energetică, poate elimina toxinele din corpul uman.

Clienţii noştri, cei care au carafe Alladin sau Delicate ne-au mărturisit ca beau mult mai multa apă.

Valoarea biologică este cea care poate reda în cifre vitalitatea unui  organism viu, a alimentelor sau locurilor. Unitatea de măsură utilizată astăzi de  geomanţi şi radistezişti  este BOVIS, după numele fizicianului francez.  Practic, pe acestă scală valorică s-a stabilit că o Fiinţă umană sănătoasă vibrează în jurul valorii de 7.000 bovis, iar alimentele pe care le consumăm ar trebui să vibreze la o rată mai mare decât acestă cifră. Apa revitalizată, sucurile şi vinurile care au fost ţinute în carafa TC au valori vibratorii de 25.000 bovis, iar cele care au fost turnate doar în paharele TC valoare este de circa 12.500  bovis.

Apa de la robinet are structura slăbită/ deteriorată (adică e destructurată); turnată în carafă şi păstrată timp de 3 minute se îmbunătăţeşte pentru că îşi restaurează structura cristalină (se re-structurează). Procesul se poate vedea în imaginile cristalelor de apă îngheţată care surprind modul în care se formează structura hexagonală cristalelor la apa care a fost ţinută în carafe timp de 3 minute. Fotografierea cristalelor de apa  a fiecărui produs, e pusă la dispoziţie de laboratorul elveţian E.F.Braun.

Chiar dacă e pură şi  curată, apa filtrată, e tot o apă  care are structura slăbită (e  destructurată) şi recomandăm ca şi  apa care a fost trecută prin diferite instalaţii de fitrare, să  fie turnată şi păstrată în carafă cu scopul de  a-i reda structura naturală cristalină (adică de apă strucurată).

Presiunea la care este supusă apa în instalaţii şi trecerea prin traseele impuse de conducte, slăbeşte structura moleculară şi devitalizează apa pe care o avem la robinet. Puneţi apa de la robinet într-o carafă TC (Alladin sau Delicate) şi o veţi revitaliza ba mai mult, în plus îi veţi consolida structura naturală.

Sticlăria TC e produsă manual, prin suflare cu gura, din sticlă fară adaosuri de metale grele ca de exemplu plumbul. Manufacturarea poate aduce mici diferenţe de formă şi greutate de la una produs la un altul, ceea ce certifică unicitatea fiecarei piese.

Cu atât mai mult, în caz de boală vă recomandăm să beţi lichidele din carafă! De asemenea,aşezaţi carafa lângă pat pentru că puterea formei sale  acţionează pe o rază de 2 m iar în prezenţa ei vi se grăbeşte vindecarea şi vă susţineţi în creşterea imunităţii.

Prin forma sa specifică, carafa TC are efect vitalizant asupra spaţiului (mediului încojurător) atât în interiorul cât şi în afara carafei pentru că o Floare a Vieţii tridimensională este creată chiar în centrul carafei TC.

Pentru a da stabilizare energiei şi a obţine efecte suplimentare pe baza carafei este adăugat şi simbolul bidimensional al Florii Vieţii, iar efectul suplimentar depinde de culoarea şi materialul din care este facută această aplicaţie. Astfel că  Floarea Vietii din aur sprijină funcţionarea timusului, stimulează producerea de celule ce contribuie la combaterea infecţiilor, îmbunătăţeşte sistemul imunitar cât şi funcţionarea glandelor suprarenale.

Versiunea multicoloră (curcubeu) a Florii Vieţii este special concepută pentru copii, adolescenţi sau adulţii care îşi doresc să lucreze pentru vindecarea “copilului interior” . O mai puteţi folosi în cazul în care vă lipseşte bucuria în viaţă, sau trăiţi stări de tristeţe, melacolie sau anxietate.

E de reţinut faptul că efectul principal al produselor TC este datorat formei şi designului lor specific, ce are ca bază principiile universale ale armoniei muzicale şi ale geometriei sacre.

Pentru a face cunoștință cu toata gama de produse Nature’s design  TC Energy Design și pentru mai multe detalii despre produse, cât şi pentru comenzi, vă invităm să ne vizitați la Bucuresti, în perioada 1-3 Martie 2013, în cadrul Festivalului Body Mind & Spirit, standul nr. 11.

De asemenea, vă invităm să vizitați site-urile:

www.natures-design.comwww.tcenergydesign.ro

Importator exclusiv în România Centru Vywamus SRL

e-mail tc.romania@yahoo.com, telefon 0722.517101

0


About the Author:

Multumim pentru interesul acordat recomandarilor de carti si de evenimente. Materialele extrase din carti pe care le vei gasi pe acest site, sunt puse la dispozitie prin amabilitatea editurilor partenere ale site-ului MinuneMica.eu si se afla sub protectia drepturilor de autor si a legii copyright-ului. Conform Legii nr. 8/1996 privind proprietatea intelectuala, reproducerea sau preluarea partiala sau integrala a acestor materiale prin mijloace mecanice sau electronice, este interzisa. De asemenea, mai multe informatii despre evenimentele asupra carora te poti informa pe acest site, poti obtine de la organizatorii acestora, ale caror coordonate le gasesti in materialele de promovare.

Add a Comment