Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Anthony Robbins

Anthony Robbins

Anthony Robbins este o autoritate in domeniul coachingului si al NLP-ului si un binecunoscut speaker motivational si expert in dezvoltarea personala si profesionala.

Pornind de la modelul piramidal al lui Maslow, Robins aduce in centrul atentiei cele 6 nevoi emotionale ale fiintei umane, nevoi ce ne influenteaza si calauzesc comportamentul si actiunile, motivandu-ne vietile.

  • Nevoia de SIGURANTA/CONFORT:
  • Nevoia de INCERTITUDINE/NESIGURANTA:
  • Nevoia de IMPORTANTA/ INSEMNATATE:
  • Nevoia de IUBIRE SI CONEXIUNE:
  • Nevoia de CRESTERE (DEZVOLTARE):
  • Nevoia de CONTRIBUTIE

“Pe aceasta planeta, tot ce este viu fie creste, fie moare. Cresterea este una din nevoile primare ale vietii … Nu conteaza cat de multi bani ai, cati oameni iti recunosc meritele sau ceea ce ai obtinut in viata. Daca nu simti ca te dezvolti, te vei simti nefericit si neimplinit”

0


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Add a Comment