Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Amintiri-radacina, art-terapie, mandale-Piatra Neamt,24-25 Mai

Amintiri-radacina, art-terapie, mandale-Piatra Neamt,24-25 Mai

Din seria de evenimente Reintoarcerea la Sinele Autentic
in 24 si 25 mai
in Piatra Neamt
SI DACA TOTUL POATE FI SI ALTFEL?
Workshop experiential de art-terapie si amintiri timpurii.
24 mai
 
Am invatat sa privim viata prin „lentilele” experientelor trecute si cu foarte putine exceptii, repetam si intarim in fiecare zi, cu fiecare noua experienta, acele tipare vechi care contin convingerile noastre despre noi, ceilalti si viata. Fiecare amintire reprezinta metafora prezentului pe care-l „re-traim”. Pentru ca fiecare amintire este fixata prin puterea emotiilor, nu este usor sa schimbam perceptiile si nici sa indepartam blocajele doar prin mecanisme mentale. Creierul, desi pare a avea puterea coordonarii intregului sistem, este profund influentat de emotii si tinde sa protejeze toate acele zone din viata noastra pe care le percepem ca fiind vulnerabile…si asa cream bariere, limitari, mesaje de tip „gardian”, neputinte si insuficiente. Suntem imperfecti prin natura noastra umana dar tindem catre perfectiune prin memoria noastra ancestrala.
 
Va invit asadar la o experienta speciala, in care vom porni din prezentul in care credem inca atat de mult, ne vom intoarce in amintirile care au „inchistat” emotiile noastre primare, vom elibera durerea, neputinta, singuratatea si orice alta emotie sta in calea binelui nostru superior, vom reconstrui o alta structura neuronala pentru mai bine, pentru mai liber…si vom fixa noua perspectiva prin desen intuitiv. Intreaga experienta va fi insotita de exprimarea creativa prin desen si miscare.
 
Workshopul se adreseaza acelor persoane care cred ca inca mai au ceva de invatat despre ele, acelor oameni care cred si vor sa fie si mai fericiti…si mai liberi…si mai autentici, acelora care cauta sa-si inteleaga propriile rezistente si care accepta ca realitatea este ceea ce credem ca este. Workshop-ul poate fi util si psihoterapeutilor sau consilierilor, oferind o structura a modului de lucru si principii terapeutice utile in practica terapeutica.
 
Locatia: va fi anuntata tuturor celor inscrisi
 
Program: 11.30-14.30 si 15.30-18.30
 
Cost participare: 150 ron (include participarea, materialele, suport de curs-ghidare in lucrul cu amintirile, principii art-terapie)
 
Inscrieri si detalii: Ramona Andrei, terapeut adlerian, art-terapeut, formator in psihoterapia adleriana, supervizor si coach adlerian in formare (email: andreiramona0101@yahoo.com, tel. 0721235056)
 
(*Pentru grupuri de 3 inscrisi se ofera o reducere, costul fiind de 120ron/persoana)
 
*
 
DARUL MEU CATRE MINE DEVINE… DARUL MEU CATRE TINE!
Atelier de dezvoltare personala cu mandale
25 mai
 
Exista un spatiu in viata noastra pe care-l cunoastem bine, care ne ocroteste si in care nu ne este frica de necunoscut, desi poate sa contina frica (precum casa noastra)…si se numeste “ZONA NOASTRA DE CONFORT”. Exista si o zona, mult mai extinsa, despre care nu stim mai nimic, care ne sperie desi nu am explorat mai nimic din ea (precum intinsul Pamantului)…si aceasta se numeste POTENTIALUL NOSTRU!
Va invit duminica 25 mai, incepand cu ora 10.00,  sa explorati un aspect din acest potential infinit care v-a fost dat, sa descoperiti DARUL pe care il puteti aduce acum in viata voastra astfel incat necunoscutul sa devina cunoscut, perspectiva sa se extinda iar voi sa traiti mai mult din ceea ce puteti fi!
 
Vom cobori la origini si vom lua de acolo DARUL la care am renuntat constient sau inconstient, care este parte din comoara pe care am primit-o ca si investitie in Calatoria noastra. Si pentru ca DARUL catre voi va schimba ceva in viata voastra, va invit sa descoperiti si cum si cui ii puteti darui din DARUL vostru sau cui i-a lipsit acest DAR tocmai pentru ca ati ales sa nu-l manifestati pana acum.
Intr-un atelier de lucru cu mandale, inconjurati de muzica, de caldura si pace, va astept duminica 25 mai, intre 10.00 si 13.30 sa va reintregiti!
 
Locatia: va fi anuntata tuturor celor inscrisi!
Cost participare: 100 ron (include materialele de desenat, mandalele si…surprizele)
Inscrieri si detalii: Ramona Andrei, terapeut adlerian, art-terapeut, formator in psihoterapia adleriana, supervizor si coach adlerian in formare (email: andreiramona0101@yahoo.com, tel. 0721235056)
 

!!!Pentru ambele evenimente se pot acorda adeverinte care atesta numarul de ore de dezvoltare personala.

0


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Add a Comment