Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Alexandru Vlahuta, un parinte intelept si fascinant

scrisoare1

3


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Discussion

 1. Alexandru M.  November 7, 2010

  Minunata scrisoare. Minunat parinte …
  Multumesc pentru acest material, sper sa ajunga la cat mai multi parinti.

  (reply)
 2. Copii Bine Crescuti  November 10, 2010

  O scrisoare ce ar trebui citita de toti parintii si impartasita tuturor copiilor. O scrisoare care ar trebui citita de catre educatoare, invatatoare, profesoare si profesori tuturor copiilor dar si parintilor in cadrul sedintelor cu acestia .
  Multumesc, Minune Mica!

  (reply)
  • Mona Georgescu  November 11, 2010

   Asa este, ar trebui citita zilnic in scoli, acasa, in transportul in comun si, daca ar fi dupa mine, ar trebui sa inlocuiasca reclamele imense pe care administratiile de blocuri si cladiri importante le accepta pe peretii lor.
   Si vom avea – cred – o lume macar putin mai frumoasa si mai linistita …
   Pe curand, cu drag,
   Mona

   (reply)

Add a Comment