Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Ajuta o biblioteca sa renasca din cenusa!

Ajuta o biblioteca sa renasca din cenusa!

Minunemica.eu – site de psihologie, dezvoltare personala si spirituala, te invita sa te alaturi campaniei ”O biblioteca renaste din cenusa”.

Si tu poti contribui cu carti la renasterea din cenusa a bibliotecii din satul Calinesti, comuna Floresti, judetul Prahova – o biblioteca ce a pierdut 18.000 de volume intr-un incediu, pe data de 10 Iunie. Detaliile acestei campanii si ale punctelor de colectare a cartilor, sunt mai jos.

Clinica de Psihologie Dr. Ion Duvac se alatura celor de la Newsup.ro in campania „O biblioteca renaste din cenusa”. Impreuna cu biblioteca judeteana Nicolae Iorga din Ploiesti, ArteFapte.ro, editura Singur din Targoviste si Newsup, Clinica de Psihologie Dr. Ion Duvac isi propune sa ajute la refacerea bibliotecii din comuna Floresti care a fost jefuita si incediata pe 10 iunie. Atunci au ars toate cele 18.000 de volume ale bibliotecii, iar toata aparatura a fost furata, politia deschizand o ancheta in acest sens.

Campania se desfasoara la nivel national, iar sprijinul este binevenit din partea tuturor cititorilor care doresc sa ajute la refacerea bibliotecii din satul Calinesti, comuna Floresti, judetul Prahova.

Haideti sa ii ajutam pe oamenii din Floresti sa nu traisca intr-o lume fara carti. Cartea ta poate aprinde imaginatia, poate naste un vis, poate schimba o viata.

Doneaza o carte si paseste alaturi de noi spre recladirea casei cartilor din Floresti.

Pentru ca interesul pentru aceasta campanie este atat de mare, va precizam adresele si datele de contact ale primelor puncte de colectare infiintate pana acum:

– CLINICA DE PSIHOLOGIE DR. ION DUVAC, Intrarea Rigas Nr 31bis (langa Gradina Cismigiu), Bucuresti. Telefon receptie: 0756.116.636 si  031.425.28.25, de luni pana vineri intre orele 9:00- 18:00.

– BIBLIOTECA JUDEŢEANA „NICOLAE IORGA” PLOIESTI, strada Erou Calin Catalin, nr.1, Palatul Culturii, Ploiesti, Prahova. Telefon centrala 0244.521.900, de luni pana vineri intre orele 08.00 – 15.00, persoane de contact: Sanziana Vasile, Elena Vasile.

– BIBLIOTECA MUNICIPALA CAMPINA, Bulevardul Culturii, nr. 39, Campina, Prahova, Telefon: 0244.336.006, fax.: 0244.373.674

– COMPLEXUL NATIONAL MUZEAL ASTRA, MUZEUL ASTRA SIBIU, Piata Mica, nr. 11, cod postal 550182, Sibiu, telefon: 0269.202.400, Fax: 0269.202.411.

http://intellpsy.com/wp-content/uploads/2013/07/Camoanie-biblioteca.png

0


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Add a Comment