Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Intotdeauna ai un cuvant de spus in ceea ce priveste viata ta!

Intotdeauna ai un cuvant de spus in ceea ce priveste viata ta!

”La un moment dat, daca suntem norocosi, ne vom lovi de un perete de adevar si ne vom intreba ce am facut pana atunci cu viata noastra.” Pema Chödrön
Intotdeauna ai un cuvant de spus in ceea ce priveste viata ta. Ori de cate ori criticile si reactiile celor din jur iti blocheaza viata si te abat de la scopurile sau chiar de la visurile tale inseamna ca te afli in preajma unor persoane a caror inadaptare si rigiditate in ceea ce te priveste nu au legatura cu faptul ca ”iti vor binele”, ci cu lipsa de interes fata de persoana ta si fata de binele tau.
Nu ceda nici macar cea mai mica parte din puterea ta acestor oameni, cu toate ca poti avea parte de criticile lor chiar si atunci cand te astepti cel mai putin.
Nu numai ca ai un cuvant de spus atunci cand astfel de persoane iti blocheaza visurile, insa ai si dreptul de a alege. Foloseste-l, pentru ca ocaziile nu se mai intorc a doua oara.
Tu ai nevoie sa te concentrezi pe scopurile tale – fara teama de a fi respins/a, criticat/a, judecat/a sau fortat/a sa renunti la scopurile, la visurile tale doar pentru a le face pe plac altora. Indiferent cine sunt acestia.
Pentru ca Cine esti Tu conteaza, nu uita: intotdeauna ai un cuvant de spus in ceea ce priveste viata ta si intotdeauna ai dreptul de a face alegeri corecte pentru tine!
Nevoile tale, visurile tale, dorintele tale – intr-un cuvant TU – reprezinta tema centrala a celui mai complex bootcamp integrativ de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala pentru femei, SENS. Editia nr.9 va avea loc in perioada 2-5 August 2018 – in curand voi anunta pe site si pe Facebook detaliile necesare participarii. Vino alaturi de noi pentru a-ti completa educatia relationala si procesul de dezvoltare personala in mod corect in aceasta vara. Este obligatia pe care o ai fata de tine. Fata de viata ta. Te asteptam cu drag alaturi de noi, in luna august – pentru ca cine esti TU conteaza! Detalii, in curand!

Mona Georgescu
Psiholog clinician de orientare psihanalitica
Consilier NLP integrativ pentru Femei
Trainer Dezvoltare Personala si Educatie Relationala
e-mail: lucia_mona_georgescu@yahoo.com / telefon: 0722.501050
0


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Add a Comment