Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Acum, cursuri ThetaHealing® si in orasul tau

Acum, cursuri ThetaHealing® si in orasul tau

ThetaHealing® e o puternica modalitate de dezvoltare personala, evolutie spirituala si vindecare emotionala si fizica.
Este la indemana oricarei persoane, care este pregatita sa invete, care este decisa sa faca un pas inainte pentru a crea o schimbare pozitiva in viata personala.

ThetaHealing® functioneaza la toate nivelele fiintei noastre: fizic, emotional, mental si spiritual anuland blocajele si obstacolele care ne impiedica sa ne atingem intregul potential.

Toate convingerile si sentimentele, toate programele si tiparele noastre sunt create de circumstantele traite in fiecare moment al vietii de zi cu zi.
De unele suntem constienti, insa cele mai multe se afla ascunse in profunzimile mintii noastre subconstiente. Unele dintre aceste programe ne limiteaza si sunt responsabile de lipsa implinirii in diferite zone ale vietii noastre: cariera, relatii, finante, scopul vietii, ambient familiar si sanatate fizica.

ThetaHealing® utilizeaza puterea undelor naturale ale creierului nostru pentru a intra in subconstient unde sunt arhivate, stocate credintele depontentiatoare care creaza blocajul in a ne atinge obiectivele si visele. Cu aceasta tehnica putem inlocui aceste programe limitative cu programe potentiatoare in cateva secunde.

Persoana care primeste o sesiune, o sedinta de ThetaHealing® va experimenta o schimbare pozitiva, eliminand rapid frici profund inradacinate , credinte si emotii negative (regret, ranchiuna, refuz) ascunse in interiorul subconstientului, substituindu-le cu instalari de sentimente pozitive (bucuria, respectul, onorarea, etc.)

Toti, absolut toti pot invata aceasta tehnica simpla si pot crea schimbari istantanee in viata lor. Dupa ce ai invatat cum sa activezi undele cerebrale Theta, aplicand aceasta tehnica iti este permis sa lucrezi cu Inteligenta universala, numita Creator a Tot Ceea ce Este.Intrand in contact cu aceasta Inteligenta Superioara esti in masura sa co-creezi o schimbare la nivel subconstient in tine si, cu permisiunea lor, in ceilalti.

Seminarul este foarte practic. Pe langa teorie, vor fi foarte multe exercitii care ne vor face capabili sa stapanim aceasta tehnica si se bazeaza 75% pe interactiunea cu ceilalti participanti, experimentandu-se urmatoarele aspecte:

  • cum sa activam undele cerebraleTheta, cum sa ne deschidem simturile psihice, cum sa vizualizam si sa co-creem, cum sa echilibram chakrele,
  • cum sa facem lectura corpului fizic, energetic, cum sa descoperim convingerile limitative,
  • cum sa inlocuim convingerile daunatoare,
  • cum sa creem sentimente pozitive, cum sa vedem si sa vorbim cu ingerii pazitori,
  • cum sa indepartam spiritele decazute, carligele psihice, atacurile psihice,
  • cum sa ne ocupam de fragmentele de suflet,
  • cum sa ne descoperim sufletul pereche, cum sa activam ADN-ul ascuns si cromozomului tineretii si vitalitatii, cum sa intram in contact cu Sinele Superior, care sunt cele 7 planuri de existenta, cum sa facem manifestarea a ceea ce vrem in viata.

Acestea sunt teme pe care le vom studia si cu care vom experimenta in aceste 16-20 de ore intense si entuziasmante.

INTRA PE:  http://www.healing.ro/curs-theta-healing/   PENTRU A AFLA DETALII DESPRE TEHNICA, PROMOTIA SI ORARUL DIN ORASUL TAU

Alte informatii la : 0730679030, georgeta.sultan@gmail.com, Instructor Georgeta Sultan.

Meditation_and_Related1psd_edited-2

1


About the Author:

Multumim pentru interesul acordat recomandarilor de carti si de evenimente. Materialele extrase din carti pe care le vei gasi pe acest site, sunt puse la dispozitie prin amabilitatea editurilor partenere ale site-ului MinuneMica.eu si se afla sub protectia drepturilor de autor si a legii copyright-ului. Conform Legii nr. 8/1996 privind proprietatea intelectuala, reproducerea sau preluarea partiala sau integrala a acestor materiale prin mijloace mecanice sau electronice, este interzisa. De asemenea, mai multe informatii despre evenimentele asupra carora te poti informa pe acest site, poti obtine de la organizatorii acestora, ale caror coordonate le gasesti in materialele de promovare.

Discussion

Add a Comment