Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

A face din tine o prioritate este o dovada de iubire de sine, nu de egoism

A face din tine o prioritate este o dovada de iubire de sine, nu de egoism
Prioritatile oricarei femei ar trebui sa inceapa cu sanatatea sa emotionala, psihica si fizica. Toate, reprezinta comoara ta cea mai de pret. Din nefericire, cele mai multe femei ajung foarte tarziu sa-si puna problema acestor prioritati, dupa ce comoditatea, suferinta si durerea au pus stapanire pe viata lor, transformandu-se in  depresii severe, anxietate generalizata si diferite tulburari diagnosticabile clinic, medical si psihiatric – toate insotite de confuzie, deruta, lipsa de incredere in propria persoana, resemnare, comoditate, compromisuri nedorite
Dar indiferent de varsta pe care o ai, tu poti sa iti schimbi prioritatile in favoarea ta – astfel incat sanatatea ta emotionala, psihica si fizica sa devina prioritatile tale fara a deregla relatiile cu cei din jurul tau, dar responsabilizandu-i pentru viata lor, redandu-le responsabilitati ce le apartin, pentru ca tu sa demonstrezi ca, intr-adevar, tii cont de prioritatile tale. Pentru toate acestea, te astept la cel mai complex si complet program dedicat exclusiv femeilor: SENS – 7-11 August 2019, la Predeal!
SENS – pentru fiecare femeie care isi doreste informatii corecte, schimbari frumoase, rezultate stabile si de durata!
In 7-11 August te astept in vacanta la SENS! 5 zile de vacanta frumoasa si utila la Predeal, o vacanta din care nu vor lipsi:
🎯 Informatiile corecte, exercitiile si tehnicile validate pentru majoritatea situatiilor cu care orice femeie se poate confrunta, indiferent daca este singura sau are o relatie/familie
🎯 Art-terapia pentru suflet-minte-corp (lucrul pe schema corporala iti va aduce clarificarile si raspunsurile pe care le cauti)
🎯 Meditatiile active si statice cu ajutorul carora vei invata cum sa te conectezi cu tine, in timp ce ramai conectata cu realitatea
🎯 Lucrul cu amintirile timpurii si prelucrarea acestora a.i. sa nu-ti mai afecteze prezentul si viitorul
🎯 Tehnici pentru ancorarea unor noi resurse si activarea celor pe care deja le ai, insa pe care crezi ca ti le-ai pierdut
🎯 Dezvoltarea abilitatilor de comunicare si de relationare sanatoase care trebuie sa reflecte valorile si principiile de tip adult ale femeii evoluate
🎯 Lucrul cu mastile si subpersonalitatile care ne indreapta catre decizii si alegeri nefavorabile, toxice, depresie, anxietate sau patologii grave
🎯 Lucrul cu indicatorii abuzului si ai violentei domestice
🎯 Identificarea stilului personal de atasament si a tiparelor de comunicare active zi de zi – cum sa faci imbunatatiri si schimbari, a.i. sa iti recapeti echilibrul, armonia si sa fii in control in toate relatiile tale
🎯 Pasii prin care iti transformi un vis intr-un obiectiv, cum atingi si cum dezvolti acest obiectiv – fie el personal sau profesional
🎯 Plus multe, multe alte informatii corecte si surprize – imposibil de enumerat aici si care te vor ajuta sa te transformi in femeia completa, sigura pe ea si pe deciziile sale!
Vacanta ta: 5 zile – adica informatii corecte si complete de care fiecare femeie are nevoie pentru tot ce inseamna viata sa in toate aspectele sale, pensiune completa, meniu lacto-ovo-vegetarian (sau de post, la cerere), materiale didactice super consistente, pauze de confort, cazare in camere duble (sau single, optional, cu achitarea suplimentului aferent).
In aceasta vara ofera-ti o vacanta nu doar frumoasa, ci si utila!
Este cel mai util si complex eveniment romanesc pentru toate femeile – adaptat nevoilor fiecarei femei, sub toate aspectele: emotional, psihologic, relational si al comunicarii – aspecte de maxima importanta pentru echilibrul si sanatatea mintala a fiecarei femei, fara exceptie.
INVESTITIA: 
  • EARLY BIRD: 399 euro/persoana (cazare in camera dubla) – avans 50% achitat pana pe 31 Martie (inclusiv) 
  • LAZY BIRD: 439 euro/persoana (cazare in camera dubla) – avans 50% achitat in intervalul 1 Aprilie – 30 Iunie
  • PRET STANDARD: 475 euro/persoana (cazare in camera dubla) – avans 50% achitat intre 1 Iulie – 30 Iulie 
NOTA: Supliment 140 lei pentru cazarea in camere single (se achita odata cu achitarea avansului)
REDUCERI DE 5% PENTRU: 
  • persoanele care au participat la cel putin una dintre editiile anterioare
  • persoanele care doresc sa vina impreuna cu alte participante (de exemplu mama, sora, o prietena, o colega, etc.) – REDUCERILE SE CUMULEAZA!
Pretul include:
  • atelierele si materialele didactice aferente fiecarei zile
  • pensiune completa: cazare in camere duble + toate mesele (meniu lacto-ovo-vegetarian) + coffee breaks intre ateliere 
Inscrierea este valida numai dupa achitarea unui avans de 50%. Diferenta se va achita in prima zi, inainte de inceperea primului atelier.
CADOU:
Dupa incheierea bootcamp-ului SENS fiecare participanta primeste o consultatie gratuita (consultatia va avea loc online / Skype – pentru persoanele care nu locuiesc in Bucuresti sau in tara; consultatia va avea loc la cabinet – pentru persoanele care locuiesc in Bucuresti). Consultatiile se vor programa pentru intervalul 1 Noiembrie – 31 Decembrie 2019.
IMPORTANT: LA ACEST EVENIMENT NU SE POT INSCRIE PERSOANE CU AFECTIUNI PSIHIATRICE
CUM TE INSCRII?
  1. Participarea este garantata doar de achitarea avansului de 50% din taxa integrala.Plata avansului de 50% (echivalentul in lei, curs BNR din ziua tranzactiei ) se efectueaza prin transfer bancar in contul:TITULAR: GEORGESCU LUCIA-MONAIBAN RO44BTRL04701201R62631XX – Banca Transilvania S.A. Referinta pentru operatiunea bancara: ”workshop”In cazul anularii participarii, avansul nu se returneaza.
  2. CONFIRMI ACHITAREA AVANSULUI TAXEITe rog sa confirmi achitarea taxei la adresa de e-mail lucia_mona_georgescu@yahoo.com, trimitand copia ordinului de plata, scanata si specificand: numele si numarul tau de telefon + numarul de persoane pentru care ai achitat avansul.De asemenea, pentru factura te rog sa imi trimiti, tot pe e-mail, datele din cartea ta de identitate: numele exact cum este mentionat in CI, serie, numar si CNP. 
  3. Diferenta se achita in sala de curs, inainte de inceperea cursuluiDetalii si inscrieri:Mona Georgescu – telefon: 0722.501050; e-mail: lucia_mona_georgescu@yahoo.com
Formatul evenimentului asigura conectarea rapida a informatiilor si permite formarea de abilitati si deprinderi pe care sa le utilizati in mod concret, in toate relatiile voastre – inclusiv in relatiile de la locul de munca sau in alt tip de relatii profesionale in care sunteti implicate.
Cine poate beneficia de acest bootcamp: orice femeie preocupata de situatia sa, de starea sa de echilibru emotional si de relatiile pe care le are; orice femeie – indiferent daca se afla sau nu intr-o relatie, indiferent de varsta sau de alte criterii sociale sau profesionale; orice femeie interesata de dezvoltarea si sanatatea umana.
VA INSOTESTE IN ACEASTA INCURSIUNE IN MEMORIA SUFLETULUI SI A CORPULUI:
MONA GEORGESCU – Consilier NLP Integrativ pentru femei, psiholog clinician si psihosexolog, avand o specializare de baza in domeniul psihoterapiei si psihanalizei copilului si adolescentului, formari in domeniul terapiilor scurte centrate pe solutie, al hipnozei clinice, al consilierii de familie si al intelegerii adolescentilor si metode de lucru cu acestia, precum si o formare ca Master in Programare Neurolingvistica. Trainer de dezvoltare personala si educatie relationala, autor de articole din sfera psihologiei, a dezvoltarii personale si educatiei relationale si fondator al site-ului cu resurse de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala www.MinuneMica.eu. Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul resurselor umane, a facilitat cursuri in organizatii multinationale de prestigiu. La cabinetul sau de psihologie din Bucuresti lucreaza individual cu femei si cu barbati care se traverseaza perioade delicate din punct de vedere emotional; lucreaza, de asemenea, cu copii/adolescenti si familiile acestora, cu cupluri si familii care traverseaza perioade delicate.
Mai multe detalii despre trainer AICI.
Fiecare participanta la aceasta tabara, va beneficia de experienta profesionala – ca trainer si ca psiholog – a facilitatorului, de informatii documentate si clare, formulate concret, profesional, eficient si cat mai practic, precum si de principii demonstrate de-a lungul timpului. Daca vor fi urmate, toate acestea ofera garantia unei cunoasteri de sine aprofundate pentru fiecare aspect al Intregului Feminin: Suflet-Corp-Minte-Spirit si a redobandirii increderii in tine si in forta ta interioara, in redescoperirea capacitatii tale de a lua decizii sanatoase pentru propia ta viata.
Experientele taberelor anterioare au fost cu totul aparte, am cunoscut Femei extraordinare si abia astept sa cunosc si urmatoarele Femei ce vor veni alaturi de noi cu dorinta reala de a-si vindeca atat trecutul, cat si prezentul. Femei care vor veni alaturi de noi cu dorinta de a se implica in mod activ si concret in viata lor. Femei care au inteles ca educatia corecta poate fi inceputa oricand, la orice varsta dar ca este important sa nu mai amane inceperea acestui demers. 
Alatura-te grupei cu numarul 10 si ocupa-ti locul in vacanta – o vacanta cu SENS!
Te astept cu drag la Predeal!
Mona Georgescu
Psihosexolog, psiholog clinician de orientare psihanalitica (psihanaliza si psihoterapia copilului si adolescentului)
Consilier NLP integrativ pentru Femei
0


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Add a Comment