WELCOME

Draga mea Cititoare,

Dragul meu Cititor,

Intrucat in aceasta luna MinuneMica implineste 3 ani de cand este alaturi de tine, o noua imagine, un nou “look” este darul cel mai potrivit pentru aceasta aniversare!

Prin urmare, noua ‘’hainuta’’ pe care o poarta MinuneMica.eu vine cu un design nou, cu continut nou, in cea mai mare parte exclusiv, cu functii noi si o alta interfata de navigaremult mai prietenoasa si cu mai multe functionalitati, iar articolele au mai multe optiuni de accesare.

Iti multumesc pentru ca de trei ani esti alaturi de mine, pentru ca mi-ai acordat increderea ta si timpul tau si pentru ca revii cu drag in acest spatiu.

Trei ani in care am evoluat impreuna, trei ani bogati in experiente foarte valoroase, trei ani in care am crescut si eu alaturi de tine.

Multumesc, de asemenea, partenerilor MinuneMica, cat si oaspetilor care au contribuit cu articole personale, astfel incat tu sa beneficiezi de o informatie profesionista si de calitate.

Daca simti ca poti contribui la evolutia celorlalti si sa transmiti mai departe, sub forma de articole, o parte din cautarile si din experientele tale de evolutie personala, te invit sa imi trimiti articolul tau, pe adresa de e-mail mona@minunemica.eu. Materialul tau poate fi publicat pe site in sectiunea “oaspeti”, in masura in care stilul tau si subiectele pe care le abordezi sunt in acord cu stilul si cu subiectele cu care probabil esti familiarizat.

Indiferent cine esti, cu ce te ocupi si unde te afli, potentialul tau de a-ti atinge scopurile si de a-ti implini menirea, este nelimitat. Acest site exista pentru a te ajuta sa constientizezi acest lucru, sa iti vindeci trecutul, sa constientizezi prezentul si sa il traiesti intr-un mod sanatos, sa ajungi sa traiesti un viitor frumos, astfel incat, daca privesti in urma, viata ta sa fie un tablou luminos, semnat de tine cu bucurie si cu multumire!

Te invit, de asemenea, sa contribui cu comentarii pe care le poti scrie la finalul fiecarui articol pe care il citesti, pentru a impartasi celorlalti cititori o parte din gandurile, experienta si cautarile tale. Putem evolua si separat, insa impreuna putem evolua mai frumos si putem creste constient.

Cu toate ca tendinta spre dizarmonie se face simtita in multe domenii ale vietii, cu atat mai mult in aceasta etapa in care ne aflam nu mai avem timp sa (mai) trecem cu vederea nevoia de adaptare sanatoasa si ecologica, pe niveluri mai inalte, la realitatea sociala care ne este oferita zi de zi. Prin alt nivel inteleg nivelul inteligentei spirituale, un nivel mult mai rafinat si mai important decat cel cognitiv si cel emotional, un concept vechi de cand lumea, dar, din pacate, lasat deoparte de aceasta lume noua. Pot numi aceasta inteligenta spirituala “busola interioara” pe care fiecare dintre noi o are, in stare latenta – asteptand sa fie (re)trezita –  sau in stare manifesta. Cred ca trezirea acestei “busole interioare” si manifestarea ei pot fi (re)dobandite numai cu ajutorul meditatiei, al centrarii in propriul Sine. Cred, de asemenea, ca acesta este cel mai sanatos punct de pornire in dezvoltarea personala, dar si in educarea copiilor mici – punct de plecare ai carui beneficiari vor fi viitorii adulti.

O parte dintre voi sunt cititori vechi, inca de acum trei ani, in timp ce o alta parte dintre voi probabil va aflati aici pentru prima oara.

Iata cu ce te intimpina MinuneMica.eu:

 1. Pagina ”Home”/”Acasa” – pagina generala a site-ului
 2. Pagina de Bun Venit/Welcome – locul in care tocmai te afli,
 3. Pagina partenerilor MinuneMica.eu – aici am mentionat toti partenerii site-ului, oameni carora le multumesc pentru increderea pe care mi-au acordat-o
 4. Cine scrie – locul in care poti gasi informatii despre mine si despre profilul meu educational si profesional
 5. Recomandari:
 • ateliere si cursuri – aici poti gasi informatii despre cursurile pe care le-am creat si pe care le organizez, si care pot fi achizionate si in varianta multimedia
 • carti si edituri – aici poti gasi extrase din cartile autorilor si maestrilor mei spirituali, carti puse la dispozitie de editurile partenere; Alaturi de ghizii mei interiori, prin cartile lor, prin randurile lor, acesti autori mi-au devenit indrumatori, oferindu-mi zi de zi inspiratie, bucurie si ajutor.
 • biography of … – cateva date biografice despre o parte dintre oamenii deosebit de valorosi pentru mine, personalitati marcante din domenii variate: spiritualitate, psihologie, dezvoltare personala, psihanaliza, dar si yoga si muzica de meditatie
 • evenimente de psihologie, dezvoltare personala/spirituala – aici gasesti informatii despre evenimente din domeniul psihologie, al dezvoltarii personale si al evolutiei spirituale, evenimente la care iti recomand sa participi: seminarii, conferinte, tabere de dezvoltare personala, formari in domeniul psihologiei, NLP, coaching etc.

6. Cutiute – un termen pe care il prefer celui de ‘’categorii’’. Cutiutele sunt urmatoarele:

 • Cabinet Individual de Psihologie Mona Georgescu – o sectiune in care veti gasi articolele scrise de mine, articole din sfera auto-cunoasterii, psihologiei si psihoterapiei, articole de si pentru parinti, articole despre relatii, articole pentru femei.
 • cutiuta cu invatatura –  o cutiuta in care asteapta sa fie citite articole despre subiecte importante pe care le propun autori, speakeri si traineri din domeniul dezvoltarii personale si al psihospiritualitatii. Aici veti gasi articole pe diverse teme care tin de psihologie, dezvoltare personala, auto-cunoastere si self-help – ca teme generale.
 • cutiuta cu spiritualitate – o cutiuta speciala pentru a reface puntea cu divinul din noi, “cutiuta cu spiritualitate” contine articole care s-au nascut din cautarile si intelesurile mele, impartasite cu drag, la un moment dat, cu cititorii site-ului www.damaideparte.ro si pe care le-am adus aici. Aici mai puteti citi/asculta pilde pe care sper ca le-am inteles macar la jumatate din adevarata lor valoare, care ma ghideaza clipa de clipa.
 • cutiuta cu povesti terapeutice – daca deschideti “cutiuta cu povesti” veti gasi povestioare, metafore terapeutice, povesti cu talc, povesti pentru copilul din fiecare adult, povesti care va vor deschide mai mult spre propriile interioare, aducand la lumina adevaruri ascunse.
 • cutiuta oaspetilor – daca deschizi aceasta cutiuta, vei gasi insemnarile, gandurile sufletelor invitate in spatiul sufletului – pentru a reflecta, pentru a intelege, pentru a iubi.
 • cutiuta cu ganduri pentru suflet – aici sunt cateva dintre cele mai frumoase ganduri de suflet, selectate din lecturile mele.

7. ACTIVE™ / Organizational Behavior – este un spatiu nou creat, in parteneriat cu LeanWay Project – un promotor al ideii de companie vie, o companie in care fiecare participa la propria dezvoltare si impreuna la dezvoltarea generala a grupului si a organizatiei din care fac parte; aici vei gasi resurse ce trateaza subiecte pragmatice,  precum: cunoasterea si motivarea angajatilor, management, leadership, eficienta in comunicare, eficienta timpului, managementul stresului, etc. Abordarea acestor subiecte este una prietenoasa dar realista, ar fi minunat ca mediile organizationale sa tina cont  cu adevarat de ceea ce inseamna “resurse umane”.

8. Nu in ultimul rand, te invit sa consulti Conditiile de utilizare a site-ului/Disclaimer.

De asemenea, esti binevenit sa oferi sugestii de imbunatatire/dezvoltare a continutului site-ului – si, in masura in care de acestea pot beneficia si ceilalti cititori, voi da curs sugestiilor tale.

Nu ezita sa ma contactezi pentru intrebari sau sugestii privind informatiile prezentate pe site, sau orice alt subiect de interes pentru tine si care are legatura cu evolutia psiho-spirituala si cu dezvoltarea personala, dar pe care nu l-ai gasit abordat pe site.

In acelasi timp, sunt bucuroasa sa pregatesc pentru tine noutati educationale inedite pentru dezvoltarea ta personala, pentru transformare,  ce vor fi anuntate pe site, in curand. Poti afla care sunt aceste noutati, inscriindu-te la newsletter-ul MinuneMica.eu –  caseta pentru inscriere este pozitionata in pagina principala a site-ului, in partea de sus a sidebar-uui din dreapta ecranului.

Nu in ultimul rand: daca doresti sa iti promovezi evenimentele de dezvoltare personala pe minunemica.eu, poti solicita oferta de spatiu publicitar pentru promovarea evenimentelor tale (workshop-uri, cursuri, formari, tabere, conferinte, prelegeri etc.), trimitand un mesaj la adresa e-mail: mona@minunemica.eu sau office@minunemica.eu, si te voi contacta in cel mai scurt timp.

Promovarea pe acest site se realizeaza doar contracost – in baza facturii si a contractului –  si presupune:

 • afisare in homepage slider,
 • afisare in homepage,
 • articol de promovare a evenimentelor/serviciilor pe care le oferiti + banner inserat in articol,
 • afisarea in sidebar a banner-ului  + link catre site; bannerul va fi mentinut in permanenta vizibil in homepage si pe toate paginile site-ului, pe durata promovarii,
 • transmitere newsletter abonati,
 • raspandire virala social media
 • Cabinetele Individuale de Psihologie beneficiaza de un pret special!

Te astept in continuare cu resurse utile pentru constientizare, pentru transformare, pentru dezvoltarea ta personala si pentru evolutia ta psiho-spirituala – pentru a reflecta, pentru a intelege, pentru a iubi.

Sper ca noul design ales pentru MinuneMica.eu sa fie atractiv, iar continutul site-ului sa fie cel putin la fel de util, ca pana acum.

De asemenea, daca treci printr-o perioada delicata din punct de vedere psihic, ma poti contacta pentru stabilirea unei consultatii psihologice.

Alese ganduri, cu drag,

Mona Georgescu

Septembrie, 2012

Psiholog clinician
Cabinet Individual de Psihologie
Bucuresti

* consiliere psihologica pentru femei
* evaluare si consiliere psihologica pentru copii, adolescenti, adulti, cuplu si familie