Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Retreat european cu Master Yu – Predeal, 3-7 Iunie

Retreat european cu Master Yu – Predeal, 3-7 Iunie


RETREAT EUROPEAN CU MASTER YU 
Program de certificare facilitatori pentru Metoda “THE PATH”, creată de Master Yu
 Conștiință, Inteligență Emoțională, Inteligență Fizică, Mindfulnees,
 Umanitate
PREDEAL, 3-7 iunie 2015
Metoda “THE PATH”, alături de SUNDAO “Arta Respirației, Arta Alinierii Energetice și a Stării de Bine”, sunt cele mai inovatoare instrumente create de Master Yu pentru o viață trăită în sănătate, fericire, iubire și abundență, un nivel de viață de vârf, în totalitatea și plinătatea a ceea ce sunteți cu adevărat, la potențial maxim, către manifestarea a ceea ce EȘTI!
Cum poți fi un Maestru de vârf, Creator al propriei tale lumi și al propriului univers?
În acest retreat vei învăța cum să accesezi ghidul tău interior, sistemul inteligent ce te îndrumă să găsești în mod eficient echilibru interior, bucurie și claritate; te îndrumă să trăiești propria MĂIESTRIE, STĂPÂNIRE și CREAȚIE, în armonie cu legile naturii și cu Dao. Practicând măiestria, stăpânirea și creativitatea în propria viață, alături de Master Yu, primești cunoștințe practice valoroase și alinierea energetică, benefice atât pentru tine, cât și pentru cei din jurul tău, ce te vor ajuta să clarifici ceea ce îți dorești de la această întâlnire. Aceast retreat îți va prezenta căi despre cum să trăiești viața cu Claritate deplină, Inspirație, Exaltare, Bucurie, Extaz, plin de Energie și Iubire.
Master Yu ne va ghida personal prin metodele prezentate la nivel de stare de artă – diverse practici și tehnici de meditație, ce s-au dovedit eficiente în viața sa, și pe care le-a adaptat, făcându-le mai accesibile și ușor de aplicat pentru noi toți, în lumea modernă de azi. Este o oportunitate rară să ieși din solicitările vieții și să te poți conecta la ceea ce ești cu adevărat, la sursa stării tale de bine, în pacea conștientă a momentului prezent. Intrând în acest spațiu de liniște, plin de putere, vei putea crea cea mai bună lucrare a ta, cea mai frumoasă călătorie de viață, iar visele tale vor putea deveni realitate fără efort.
Odată ce te-ai conectat la tine însuți și utilizezi GPS-ul tău interior ca sistem de navigare, vei descoperi cât de bună și plină poate să fie viața.
 •  Începi să aprofundezi practica meditației, pentru a rămâne adânc conectat cu tine însuți și cu sursa, chiar și după ce ai revenit la viața ta de zi cu zi.
 • Pășești în înțelepciunea corpului tău, practicând zilnic SUNDAO -Arta Respirației, Arta Alinierii Energetice și a Stării de Bine; metodă ce este accesibilă oricui. 
 • Te înconjori de oameni cu aceleași abordări, ceea ce va crește și va amplifica vibrația experienței meditative.
 • Obții claritate asupra direcției și scopului vieții tale – ancorarea la sistemul tău de ghidaj interior te conduce întotdeauna către împlinire și bucurie. 
• Înveți să renunți la împlinirea dorințelor prin forță și voință și, astfel, pășești în potențialul tău cel mai adânc, prin care îți poti manifesta propriile dorințe fără efort și cu ușurință.
• Înveți o practică de aliniere energetică pentru dimineață și seară, ce te va ajuta să crești frecvența vibrațională proprie.
 • Eliberezi straturi de stres și energii limitative, precum și alte blocaje spirituale, inclusiv opunerea de rezistență, anxietatea, depresia și grijile. 
 • Simți puterea Unei Respirații – respirând de 4 ori (16-20sec/respirație), experimentăm Arta Respirației pentru a crea un impuls de energie pozitivă pură. 
 • Și mult mai multe!
Practicile create de Master Yu sunt oferite anual prin întâlniri, în mai mult de 20 de orașe, precum și de 2-3 ori pe an în cadrul unor retreat-uri de meditație. Aceste întâlniri sunt modalitatea ideală de a învăța și a fi inspirat prin metoda THE PATH, într-un cadru optim, intelectual și energetic, ce invită la o interacțiune plăcută între participanți.
Bun venit la Retreatul European THE PATH! Cu mare bucurie abia așteptăm să co-creăm împreună această experiență pentru tine. Vom avea ocazia unor expriențe încântătoare împreună!
Cu dragoste și apreciere,
Echipa The Path of Life Romania
Locația:
Predeal, jud. Brașov – Hotel Eden
http://www.edenhotel.ro/ro/contact.html
Programul de desfășurare:
Miercuri 3 iunie
–          ora 19:00 – Cina
–          ora 20:00 – Întâlnire introductivă
4,5,6 iunie – program sesiuni de lucru 09:30 – 13:00 si 14:30 – 18:00
Duminică 7 iunie
–          ora 10:00 – 13:00 – Sesiune de închidere a retreatului
* OPȚIONAL, pe 5,6 si 7 iunie, la ora 06:00, meditația de dimineață personală sau de grup
Contribuția pentru dezvoltarea personală este 2000 lei – cazare și masă 4 nopți, sală de conferință, facilități în locație, traducere engleză – română.
Cei ce plătesc până la data de 30 aprilie un avans de 450 lei, beneficiază de o reducere de 20% (plătesc 1600 lei, în loc de 2000 lei).  Cei ce doresc o cameră single vor achita o sumă suplimentară.
Datorită faptului că se achita avansul pentru rezervarea hotelului, returnarea acestuia nu este posibilă decât în cazuri de forță majoră.
Pentru înscrieri și informații suplimentare:
www.thepath.ro
Denisa Tudorache, denisa.tudorache@thepath.ro, 0726.356.599
Carla Trică, carla.trica@thepath.ro, 0726.976.694
Andreea Șerbănescu, andreea.serbanescu@thepath.ro, 0723.227.332
Despre Master Yu
Maestrul Yu, Jae –Sheen, este vorbitor de renume internațional și maestru Sundao, având cunoștințele și înțelegerea profundă a tradițiilor străvechi autentice de antrenare a minții și corpului, a medicinei orientale și a mecanicii cuantice pentru o viață împlinită – alchimia forței vitale pentru auto-realizare. După ani de experiență practică, cu dăruire și pasiune în acumularea și împărtășirea secretelor forței vitale, Master Yu a creat o metodă revoluționară de vindecare integrală și coaching – “Sundao -Arta respirației”.
Este cunoscut ca unul dintre cei mai inovativi și mai dinamici profesori, coach de dezvoltare personală, practician și autor al cărții “Sundao – O invitație la practica daoistă din munți”, publicată în limba romană de către Editura Herald. Îi inspiră pe toți să aducă mai multă bucurie în munca lor și mai multă dragoste în familie, în timp ce își construiesc o viață liniștită, activă și armonioasă. Vizitează România pentru prezentari și seminarii încă din 2008. S-a întâlnit cu oameni din București, Brașov, Constanța, Cluj, Târgu Mureș, Deva, Sibiu, Ploiești, Iași.
Master Yu s-a născut în apropiere de munții de est din Coreea de Sud. Drumul său spiritual a început la vârsta de 9 ani, sub îndrumarea unor profesori ca BongWoo (Daoist de munte) & SungChul (Maestru Budhist), împreună cu Maestrul HW Kwon, bunicul și bunica sa, care, mai târziu, aveau să devină călugări budhiști. După ani de meditație, concentrare și introspecție, în prezența îndrumătorilor săi spirituali, a fost binecuvântat cu multe experiențe profunde care au condus la cea mai importantă experiență de eliberare și de înțelegere, cea care l-a vindecat de atacuri de panică, fobii, alergii, dureri fizice și de mintea centrată pe ego.
Cu pasiunea pentru munca sa, călătorește în toată lumea, oferind workshop-uri, sesiuni de coaching, ședințe de vindecare și retreaturi adulților, copiilor și organizațiilor. Prin munca sa, a ajutat mii de oameni să evolueze la starea de sănătate și la manifestarea prin sine a conștiinței. Ședințele private, workshop-urile de auto-vindecare, retreat-urile de meditație cu Master Yu ajută oamenii să nu se mai identifice cu propriul ego și să își asume riscuri pentru a trăi împliniți și fără frică. Master Yu locuiește în North Scottsdale, Arizona (SUA).
Aflați mai multe despre Master Yu și munca sa pe www.thepath.ro și www.sundao.com .
EUROPEAN RETREAT WITH MASTER YU
Certification program for “THE PATH” Method
Consciousness, Emotional Intelligence, Physical Intelligence, Mindfulness, Humanity
ROMANIA, PREDEAL, 3-7 June 2015
 
THE PATH” Method, along with Sundao -“The Art of Breathing, Energy Alignment, Well-being” is a CUTTING-EDGE Methodology Designed by Master Yu, for healthy, happy, loving & most abundant World Class Lifestyle with Wholeness, Fullness of Who We Truly Are, and Full Potential, Realization of Who YOU Are!!
How to be a LEADING-EDGE Master, Owner & Creator of your world and universe?
The teachings will show you how to tune in to your inner guidance, intelligence system that guides us how to find effective inner balance, joy & clarity, how to live with your MASTERSHIP, OWNERSHIP, and CREATORSHIP with the law of Nature & Dao. By Practicing Mastership, Creatorship, Ownership of your life with Master Yu, as you clarify what you are wanting from this gathering, you will have valuable practical knowledge & energy alignment which will be of the most benefit to you and to all of us. This method guides us to how to live life with full Clarity, Inspiration, Exultation, Exhilaration, Cheerfulness, Excitement, Full Energy & Love.
Master Yu will personally guide you through State of Art Methods, – the style of practices & meditations that proved most effective for him in his own life and that he has modified to make even more accessible and applicable for today’s modern world for all of us. It is – a rare opportunity to step away from life’s demands and stay connected to our true selves and the source of our wellbeing into the peace of present moment awareness. From that powerful, quiet space that you will create your best work and your best life journey and watch your dreams manifest effortlessly.
Once You Are Connected to Yourself And Using Your GPS as Navigation You’ll Discover Just How Good Life Can Be to You
 • Start or deepen a meditation practice – so you can remain deeply connected to yourself and source even after you’ve returned to your daily life.
 • Tap into the wisdom of your body – with daily SUNDAO – “THE ART OF BREATHING, ENERGY ALIGNMENT, WELL-BEING” that’s accessible to everyone.
• Surround yourself with like-minded people – who’ll amplify and raise the vibration of your meditation experience.
• Gain a clear sense of direction and purpose for your life – by tuning in to your inner guidance system that will always lead you to fulfillment and joy.
• Give up striving to fulfill desires by sheer force of will – and tap into your deepest potential to instead manifest them with effortless ease.
• Include a morning & evening energy alignment practice routine that will elevate your vibrational frequency
• Shed layers of accumulated stress & limiting energy – and let go of other spiritual blocks, including resistance, anxiety, depression and worry.
• The power of ONE BREATH – Use the 4 times breath (16~20 seconds/breath) The Art of Breathing to create pure positive energy momentum.
• And so much more!
Master Yu’s workshops are offered in around 20 cities each year as well as two or three meditation retreat. These workshops are the ideal way to learn & inspire you with THE PATH Method. We conduct these gatherings in order to allow an optimal, intellectual, Energetic, pleasurable interaction!
Welcome to our THE PATH Method workshop! It is with much pleasure that we look forward to co-creating this experience with you. We are intending to experience a delightful time together.
Love & Appreciation
The Path of Life Romania Team
Location:
Romania, Predeal, jud. Brașov – Hotel Eden
http://www.edenhotel.ro/ro/contact.html
Schedule:
Wednesday 3rd of June
–          19:00 – Dinner
–          20:00 – Welcome session
4,5,6 June – sessions, morning 09:30 – 13:00, and after-noon 14:30 – 18:00
Sunday 7 June
–          10:00 – 13:00 – Morning Closing Session
* OPTIONAL, on 5,6 and 7th of June, at 06:00, personal or group morning meditation
Retreat participation fee is 455 EUR – accommodation and meals for 4 days, practice room and facilities in the location. By paying a deposit of 100 EUR until 30th of April, you can benefit of 20% discount (paying 365 EUR, instead of 455 EUR).  For a single room there is an extra payment.
The deposit it will only be returned for special situations.
For registration and more information please contact:
www.thepath.ro
Denisa Tudorache, denisa.tudorache@thepath.ro,  +40.726.356.599
Carla Trică, carla.trica@thepath.ro, +40.726.976.694
Andreea Serbănescu, andreea.serbanescu@thepath.ro, +40.723.227.332
About Master Yu
Master Yu, Jae – Sheen is a world-renowned speaker and teacher with the knowledge and the spiritual understanding of the authentic ancient traditions for mind/body training, Oriental medicine & Quantum mechanic to Master Life – Life Force Mastery for self-integration. Through years of hands-on experimentation, with his commitment and passion in gathering and sharing the secrets of the life force, he created a revolutionary integral healing & coaching method “Sundao – The Art of Breathing”.
He is known as one of the most innovative and dynamic teacher life coach, practitioners and author of books including “Sundao” – An invitation to mountain Daoist practice. He inspires everyone to have more fun at work and more love at home, while creating a total life of ease, flow, and synchronicity.
Master Yu was born nearby Sobaeksan mountain in South Korea. He began his personal quest and spiritual journey at age 9, under the guidance of teachers such as BongWoo (Mountain Daoist) & SungChul (Buddhist Master), along with Master HW Kwon, his grandfather and grandmother, who later in life, became a Buddhist priest and nun. After years of focused meditation and introspection in the presence of his spiritual teachers, He was blessed with many profound experiences that led to the “ultimate” experience of liberation and understanding that healed his suffering from panic attacks, phobias, allergies, physical pains, and the ego-mind.
With passion for his work, he travels all over the world for workshops, coaching sessions, healing sessions and retreats for individuals, children and organizations. Through his work Master Yu has helped thousands of people move into health and self-empowered consciousness. The private sessions, self-healing workshops, and meditation retreats with Master Yu help people dis-identify from their ego-mind and take risks to live life fully and fearlessly. He lives in North Scottsdale, Arizona USA.
Read more about Master Yu and his work on www.sundao.com.
 
 
 
 
0


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Add a Comment