Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Prelucrarea datelor cu caracter personal – RGPD

Prelucrarea datelor cu caracter personal – RGPD

Bine te regasesc,
Iti multumesc pentru ca esti abonat al site-ului www.minunemica.eu – site cu resurse de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala.
Incepand cu data de 25 mai 2018 Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date devine obligatoriu. Uniunea Europeana a considerat ca este nevoie de un cadru legislativ actualizat in acest sens, iar MinuneMica.eu respecta acest Regulament, depunand toate eforturile pentru ca datele fiecarui abonat sa fie in siguranta – cum, de altfel, se intampla si pana acum cu adresele de e-mail ale abonatilor site-ului. 
 
RGPD va aduce o serie de modificări legislative – pentru a putea a putea sa va ofer in continuare pe e-mail informari (newslettere Feeedburner) am rugamintea sa transmiteti exprimarea expresa a acordului/dezacordului dumneavoastra printr-un mesaj pe aresa de e-mail: lucia_mona_georgescu@yahoo.com.
Dezabonarea se poate face si accesand optiunea ‘’unsubscribe’’ care poate fi gasita in cadrul fiecarui newsletter. 
In cazul in care nu primesc acordul din partea unor abonati – si este posibil acest lucru – acestia vor ramane in continuare in lista de abonati pana in momentul in care vor lua decizia de a se dezabona fie prin optiunea ”unsubscribe” care este vizibila in fiecare newsletter, fie prin transmiterea pe adresa mea de e-mail a acestei solicitari. Decizia apartine abonatului care isi asuma faptul ca nu a trimis in mod explicit intentia ca adresa sa de e-mail sa fie stearsa din baza de date. De asemenea, daca abonatii isi schimba adresa de e-mail si doresc sa primeasca informarile dupa schimbarea adresei, este important sa se reaboneze cu noua adresa de e-mail.
Mai multe informatii in discalimer-ul site-ului,  aici .
Iti multumesc inca o data pentru ca esti cititor al site-ului www.minunemica.eu – site cu resurse de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala si sper sa ramai in continuare alaturi de mine in acest spatiu virtual pentru a primi informatii relevante pentru viata ta emotionala.
Cu drag, 
Mona Georgescu
Psiholog clinician de orientare psihanalitica
Consilier NLP integrativ pentru Femei
Trainer Dezvoltare Personala si Educatie Relationala
e-mail: lucia_mona_georgescu@yahoo.com / telefon: 0722.501050
0


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Add a Comment