Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Prelucrarea datelor cu caracter personal – RGPD

Prelucrarea datelor cu caracter personal – RGPD

Bine te regasesc,
Iti multumesc pentru ca esti abonat al site-ului www.minunemica.eu – site cu resurse de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala.
Incepand cu data de 25 mai 2018 Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date devine obligatoriu. Uniunea Europeana a considerat ca este nevoie de un cadru legislativ actualizat in acest sens, iar MinuneMica.eu respecta acest Regulament, depunand toate eforturile pentru ca datele fiecarui abonat sa fie in siguranta – cum, de altfel, se intampla si pana acum cu adresele de e-mail ale abonatilor site-ului. 
 
RGPD va aduce o serie de modificări legislative – pentru a putea a putea sa va ofer in continuare pe e-mail informari (newslettere Feeedburner) am rugamintea sa transmiteti exprimarea expresa a acordului/dezacordului dumneavoastra printr-un mesaj pe aresa de e-mail: lucia_mona_georgescu@yahoo.com.
Dezabonarea se poate face si accesand optiunea ‘’unsubscribe’’ care poate fi gasita in cadrul fiecarui newsletter. 
In cazul in care nu primesc acordul din partea unor abonati – si este posibil acest lucru – acestia vor ramane in continuare in lista de abonati pana in momentul in care vor lua decizia de a se dezabona fie prin optiunea ”unsubscribe” care este vizibila in fiecare newsletter, fie prin transmiterea pe adresa mea de e-mail a acestei solicitari. Decizia apartine abonatului care isi asuma faptul ca nu a trimis in mod explicit intentia ca adresa sa de e-mail sa fie stearsa din baza de date. De asemenea, daca abonatii isi schimba adresa de e-mail si doresc sa primeasca informarile dupa schimbarea adresei, este important sa se reaboneze cu noua adresa de e-mail.
Mai multe informatii in discalimer-ul site-ului,  aici .
Iti multumesc inca o data pentru ca esti cititor al site-ului www.minunemica.eu – site cu resurse de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala si sper sa ramai in continuare alaturi de mine in acest spatiu virtual pentru a primi informatii relevante pentru viata ta emotionala.
Cu drag, 
Mona Georgescu
Psiholog clinician de orientare psihanalitica
Consilier NLP integrativ pentru Femei
Trainer Dezvoltare Personala si Educatie Relationala
e-mail: lucia_mona_georgescu@yahoo.com / telefon: 0722.501050
0


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Add a Comment