Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Onoare copiilor si celor ce ii iubesc

Onoare copiilor si celor ce ii iubesc

Pentru mine, aceasta campanie  a reprezentat o prima ocazie de a ma implica intr-o activitate de voluntariat cu un scop atat de frumos si am avut prilejul sa vad cata munca este, de fapt, in spatele unui nume bine ales: “Fii parintele meu pentru o zi!”. Un nume care da cont de necesitatea implicarii noastre in viata semenilor nostri mai mici si care ne indeamna ca – macar pentru o zi – sa ne acordam la nevoile lor: sufletesti, materiale sau financiare.

Sunt copii foarte talentati, care au vrut sa-i rasplateasca, prin talentele lor, pe toti cei care i-au ajutat cu diverse tipuri de donatii (jucarii, hainute, bani, produse de igiena, etc.).

Au echilibrat, in acest mod, Universul: prin acest dar al lor, au intregit “schimbul”  si ne-au aratat continuumul dintre “a da – a primi”.

Va invit sa vizionati momente surprinse de-a lungul evenimentului care le-a fost dedicat.

Mona Georgescu

“Fii Parintele meu pentru o zi”

– in ganduri si imagini –

View more videos from MinuneMica Project.
0


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Add a Comment