Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Gestalt-terapie Integrativa (prezentare formare): Bucuresti, 11-12 Noiembrie

Gestalt-terapie Integrativa (prezentare formare): Bucuresti, 11-12 Noiembrie


INSTITUTUL DE GESTALT TERAPIE DIN BUCURESTI 
va invita la workshop-ul de prezentare a singurei formari in Gestalt terapie Integrativa din Romania
Am voie să fiu cel/cea care sunt – Și voi deveni cel/cea care pot fi
Bucuresti 11-12 Noiembrie
Acest workshop se adresează tuturor celor care:
– sunt curioși cu privire la Gestalt-terapia integrativă.
– sunt interesați de metoda și eventual și de o formare în Gestalt-terapie integrativă, vor să capete experiență în acest domeniu și să primească informații teoretice de bază despre acest tip de terapie.
– vor să descopere mai multe despre potențialul pe care îl au prin intermediul informațiilor oferite, – reflecților și schimburilor din cadrul grupei.
– vor să afle mai multe despre modul personal de a intra in contact cu sine si cu ceilalti prin intermediul experienței proprii din cadrul grupei.
* Metode
Veti experimenta metoda Gestalt-terapiei integrative prin: folosirea simbolurilor și a elementelor creative, informații legate de mișcarea care are corpul în prim plan. La bază stă percepția (și percepția de sine) și experiențele din grupă (prin intermediul contactului). Teoria de bază va fi transmisă într-o prezentare și va fi aprofundată prin discuții și contribuții din cadrul grupei. 
FORMATORII
Dr. Ulla Diltsch: psihoterapeută (în Gestalt-terapie), lector de Gestalt-terapie Integrativă la Danube University Krems și a Grupului de Lucru Austriac pentru Terapie și Dinamică de Grup (ÖAGG).
Specializări: Grupe de formare, dinamică de grup, supervizare a procesului de învățare, psihologie clinică, psihologia sănătății, supervizoare – are drept de liberă practică și lucrează într-un cabinet privat din Innsbruck.

 

Ulrike Resch, MSc: psihoterapeută (în Gestalt-terapie), lector de Gestalt-terapie Integrativă la Danube University Krems și a Grupului de Lucru Austriac pentru Terapie și Dinamică de Grup (ÖAGG). Specializări: Lucrul cu mediile creative, terapie de învățare (unde terapeutul se pune în locul pacientului), supervizarea procesului de învățare, supervizoare – are drept de liberă practică și lucrează într-un cabinet privat din Innsbruck.
Workshopul se tine in limba germana, se asigura traducerea.
* Data și locul
Workshopul are loc in 11-12 noiembrie 2017.
dupa urmatorul program: sâmbătă 9.00 – 19.00 si duminică: 9.00 – 12.30.
București, zona Hala Traian, locul exact il primesc cei inscrisi si care achita taxa de participare.
* Înscriere și costuri:
INSCRIERI pana pe data de 1 noiembrie 2017 la email formare@igb.ro
Cost: 250 lei
Maxim 25 de participanti!
AICI gasiti toate informatiile privind singura formare de Gestalt terapie integrativa din Romania.

 

0


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si evolutie psihospirituala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Iti doresc sa te bucuri de tot ceea ce vei gasi in acest spatiu destinat Sufletului - pentru a reflecta, pentru a intelege, pentru a iubi. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Add a Comment