Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Generozitatea nu trebuie sa iti afecteze calitatea vietii

Generozitatea nu trebuie sa iti afecteze calitatea vietii

Fii generos – dar nu cu pretul degradarii stilului tau de viata. Fii generos doar in situatiile pe care le poti verifica si doar acolo unde ajutorul tau este necesar, acolo unde este nevoie de tine: de exemplu, implica-te voluntar in asistarea persoanelor varstnice sau in dezvoltarea copiilor din familii defavorizate. Aici este nevoie de generozitatea si de contributia ta, de timpul tau, de energia ta, de bani din partea ta, de cunostintele si de experienta ta de viata sau profesionala. Canalizeaza-ti resursele – daca asa consideri ca trebuie sa faci – numai in locuri in care te-ai asigurat ca este nevoie de tine si unde esti asteptat cu drag.

Citeste mai mult

0


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu – site de psihologie, dezvoltare personala si evolutie psihospirituala.
Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Iti doresc sa te bucuri de tot ceea ce vei gasi in acest spatiu destinat Sufletului – pentru a reflecta, pentru a intelege, pentru a iubi.

Alese ganduri, cu drag,

Mona Georgescu

Add a Comment