Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Curs NLP – Craiova, 29-31 martie 2019

Curs NLP – Craiova, 29-31 martie 2019

Se spune ca vapoarele se afla in siguranta in porturi, dar nu pentru asta sunt ele construite (John Shedd). De aceea va propunem sa nu va economisiti viata, ci sa o traiti din plin. Iar pentru aceasta venim in intampinarea dumneavoastra cu cel mai complet si complex program de dezvoltare personala si formare profesionala NLP din Romania – program in care practica si teoria sunt echilibrate si adaptate la experienta personala a fiecarui cursant in parte.
Beneficiile parcurgerii acestui curs:
 • imbunatatirea comunicarii cu cei din jur si cu tine insuti,
 • cresterea stimei de sine si a increderii personale,
 • gestionarea si autocontrolul emotiilor prin cresterea inteligentei emotionale,
 • eliminarea stresului, frustrarilor si convingerilor limitative,
 • stabilirea obiectivelor si dobandirea rezultatelor dorite,
 • descoperirea zonelor de excelenta personala prin dezvoltarea abilitatilor personale,
 • rezultate imediate si de impact in viata profesionala si personala la nivelul performantelor, relatiilor si dinamicii interioare,
 • experimentarea lucrului cu ceilalti pentru a-i ajuta sa se dezvolte,
 • dobandirea a numeroase tehnici si metode de consiliere in arta coachingului,
 • imbogatirea cu noi cunostinte  despre psihologia umana,
 • posibilitatea insusirii profesiei de consilier NLP,
 • materiale didactice si suport de curs consistente,
 • traineri cu experienta vasta in domeniu, etici si orientati spre manifestarea valorii umane la cel mai inalt nivel,
 • …si multe surprize frumoase!
Inscrieri si informatii: contactati-ne telefonic la numarul 0757.077.707 (Anca Vaduva) sau scrieti-ne pe adresa de e-mail inscrieri@nlpintegrativ.ro .
ATENTIE: locurile sunt limitate!
 Diplome primite la absolvirea formarii:
– diploma recunoscuta international cu standarde si Asociatiei internationale de Programare neuro-lingvistica cu titulatura de NLP Practitioner IANLP,
– diploma recunoscuta national cu standarde si sigiliul Asociatiei Profesionale de NLP Integrativ cu titulatura Practician NLP Integrativ®.
Durata cursului: 7 module a cate  3 zile, astfel: vineri 16.00 – 20.00, sambata 9.00 – 19.00,  duminica 9.00 – 18.00.
Programarea modulelor:
Modul 1: 29-31 martie 2019
Modul 2: 12-14 aprilie 2019
Modul 3: 17-19 mai 2019
Modul 4: 21-23 iunie 2019
Modul 5: 26-28 iulie 2019
Modul 6: 13-15 septembrie 2019
Modul 7: 11-13 octombrie 2019
Traineri:
Anca Vaduva este Trainer NLPi® si Coach cu o experienta de peste 6 ani in comunicare si in lucrul cu oamenii, atat individual in sesiunile de coaching, cat si cu grupurile in trainigurile livrate. Formarile din domeniul NLP, Coaching, Training, Comunicare impreuna cu pasiunea si entuziasmul ei pentru cunoasterea mintii umane si a oamenilor, au indrumat-o in a-i insoti pe ceilalti sa-si descopere propriul potential si sa isi construiasca viata pe care si-o doresc. In cursurile din domeniul NLP pe care le livreaza foloseste abilitatile si competentele dobandite in cei peste 6 ani de cand lucreaza cu oamenii pentru a-i ajuta sa isi atinga potentialul si obiectivele de dezvoltare si auto-cunoastere. Cei din jur o descriu ca o persoana foarte rabdatoare, curioasa, onesta, blanda, perseverenta si integra, trasaturi de caracter ce i se potrivesc perfect in indeplinirea misiunii personale – aceea de a-i ghida pe cei cu care lucreaza sa devina cea mai buna versiune a lor, sa se cunoasca mai bine, sa traiasca vieti implinite si sa fie fericiti, asumandu-si responsabilitatea pentru toate acestea.
Maria Cotoi, Master Trainer in Programare Neuro-Lingvistica, acreditat si recunoscut de asociatia internationala de NLP si asociatia romana de NLP. Din anul 2012 este presedinta Asociatiei Profesionale de NLP Integrativ. Lucreaza de peste 10 ani in acest domeniu si a organizat si sustinut 48 grupuri de formare NLP in 12 din marile orase ale tarii. Este un om deschis, curios, creativ si care valorizeaza oamenii foarte mult. Profesional se descrie ca si creator de contexte in care cei pe care ii intalneste au ocazia sa treaca prin experiente puternice si prin intermediul carora ajung sa se descopere si sa se dezvolte personal si profesional. Are studii de psihologie si sociologie si a absolvit Scoala de Terapie – Psihodrama Clasica. Profilul complet al trainerului il gasiti.
Investitie:
– intreaga formare costa 3150 lei si se plateste in 7 rate egale de cate 450 lei/modul,
– cei care doresc sa achite taxa integral, au o reducere de 10%,
– cei care mai inscriu alte persoane la curs, au o reducere de 5% pentru fiecare persoana inscrisa in plus. Reducerile se cumuleaza!
Inscrieri si informatii: contactati-ne telefonic la numarul 0757.077.707 (Anca Vaduva) sau scrieti-ne pe adresa de e-mail inscrieri@nlpintegrativ.ro .
Tematica generala a cursului: o gasiti la acest link.
0


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Add a Comment