Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Constelatii Organizationale: Jan Jacob Stam – Bucuresti, 13-15 Noiembrie

Constelatii Organizationale: Jan Jacob Stam – Bucuresti, 13-15 Noiembrie


Va invit să experimentati perspectiva sistemică a mediului organizațional. Dezvoltarea abordarii sistemice se extinde în toate direcțiile. Una dintre directii/evolutii este abordarea sistemică în cadrul organizațiilor. O organizație este un sistem complex cu elemente interconectate.
Indivizii sau chiar un întreg departament pot fi prinsi în tiparele sistemului organizational, la nivel subconstinet. Acest lucru poate avea mai multe consecințe, pornind de la stres si plangeri în rândul angajaților, pana la conflicte sau lipsa productivității muncii.
Constelațiile sistemice reprezinta o noua abordare a eficacității organizaționale, în mod special atunci când situația este complexă și nu este clar care ar putea fi abordarea sau decizia potrivita pentru o anumita situatie.
Constelatiile sistemice reprezinta modul prin care se poate clarifica dinamica organizationala în situații problematice, prin reprezentare într-un spațiu tridimensional. Sunt adresate intrebari, care aduc răspunsuri corelate cu locul potrivit/corect al fiecaruia în acest spațiu. Acest lucru creează o hartă vie a ceea ce nu este constientizat într-o relație sau situație.
Abordarea sistemică este una dintre tehnicile de consultanță în permanenta crestere în lumea de astăzi. Se estimează că mai mult de 1 milion de oameni din Europa și Statele Unite au participat la deja la o pregatire in domeniul abordarii sistemice.
Seminarul se adresează facilitatorilor care folosesc abordarea sistemică în cadrul familial, consultanților de afaceri, trainerilor si consultantilor in mediul de business, managerilor de resurse umane, managerilor de companii / departamente, persoanelor care sunt în căutare de dezvoltare personală.
Seminarul este in limba engleza cu traducere in limba Romana.
Tarif de participare (individual):
350 € – Inscriere pana la  5 Noiembrie 2015
400 € – Inscriere dupa 5 Noiembrie 2015
Pentru Organizatii:
Daca se doreste adresarea unei anumite situatii/problematici sau rezolvarea unor situatii blocate/conflictuale, scaderea eficientei, optimizarea proceselor, etc. acestea se pot adresa in mod specific, nu este nevoie de participare la intregul seminar.
Organizatia  care doreste sa rezolve situatia/problema o va adresa in cadru privat facilitatorului, acesta va facilita o Constelatie Organizationala folosind ca reprezentanti, membri grupului din cadrul seminarului.
Pentru detalii, programare si tarif, sunati la 0722.376.207 sau mail la: dragosriti@yahoo.com
Loc de desfasurare si program:
Bucuresti, Strada Maior Ștefan Sănătescu nr.53
Program: 10:00-18:00, de vineri pana duminica (inclusiv)
Facilitator:
constelatii sistemiceJan Jacob Stam, este fondator al  Dutch Bert Hellinger Institute, trainer si consultant in metoda constelatiilor sistemice. Jan Jacob  are o extinsa experienta la nivel international.
Este in pemanenta interesat si motivat in a explora, oferind training-uri si wrokshop-uri in constelatii organizationale in toata lumea de mai bine de 12 ani, organizator a numeroase conferinte pe tema abordarii sistemice. 
Jan Jacob va face o introducere in metoda si va facilita constelatii, pe temele solicitate de participanti, care vor ajuta la dezvaluirea unor principii sistemice pe subiecte organizationale.
Participantii pot invata despre perspectiva sistemica cat si despre constelatiile organizationale (pentru cei care cunosc constelatiile familiale si doresc sa fle mai mult despre constelatiile organizationale). Pe parcursul seminarului vor fi facute exercitii pentru participanti.
Inscriere:  Formular de inregistrare automata la: http://solutionsurfers.ro
Pentru informatii suplimentare puteti suna la: +(4)0722376207 or +(4) 0722503540 sau trimite un  e-mail la dragosriti@yahoo.com sau demary@solutionsurfers.ro
Link-uri:
Hellinger Institute Netherlands
Business constellations
http://www.systemicconstellations.com/
0


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Add a Comment