Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Constelaţii familiale cu Barbara Morgan. Timişoara, 16-17 Noiembrie

Constelaţii familiale cu Barbara Morgan. Timişoara, 16-17 Noiembrie


C O N S T E L A Ţ I I   F A M I L I A L E

cu

BARBARA MORGAN

TIMIŞOARA 

16-17 Noiembrie 2013

http://1.bp.blogspot.com/-LPlQg3AzLw8/T1Hm7SnDKYI/AAAAAAAAAgQ/j7M42hFtVLs/s1600/BarbaraMorgan.jpg

Barbara Morgan ( http://www.ordersoflove.co.uk/ )

http://dragosriti.blogspot.com/2013/07/Barbara-Sept.13.html

Workshop de Constelatii Familiale, week-end deschis cu Barbara Morgan, care vine pentru a doua oara in Timisoara.

Barbara Morgan este psihoterapeut Gestalt şi a început studiul Constelațiilor Familiale împreună cu primul grup instruit de Bert Hellinger şi Hunter Beaumont în Anglia, fiind la ora actuală una din cele mai apreciate şi experimentate facilitatoare, supervizoare şi formatoare de facilitatori de Constelații Familiale din UK, cât şi editoarea celei mai importante reviste internaționale de Constelații Familiale, The Knowing Field (www.theknowingfield.com )

Acest weekend este un workshop clasic de Constelații Familiale, dar în acelaşi timp este şi premergător unei ucenicii pentru cei ce doresc să înveţe facilitarea de Constelații Familiale cu Barbara Morgan.  Nu necesita o pregatire profesionala in prealabil sau in perspectiva. Se adreseaza oricarei persoane care este dispusa sa caute raspunsuri la intamplari legate de viata sa, de mostenirea sa familiala, oricarei persoane care doreste un pas in evolutia sa, oricarei persoane care este atrasa sa vina la acest workshop.

Dacă luați în considerare participarea la programul de formare de facilitatori de constelații familiale al Barbarei Morgan care va începe în Noiembrie 2013 in Timişoara, aceasta ar fi o bună ocazie pentru a face cunostinţă cu ea şi cu stilul ei de lucru.

Aici găsiţi mai multe detalii legate de  abordare, de metodă, mărturii ale celor care au lucrat cu Barbara:  http://constelatorium.ro/legile-iubirii-barbara-morgan/

“Întoarcerea Acasă”, cartea scrisa de Barbara, tradusă in limba Română: http://editurahartios.ro/?p=51

Pentru inscriere, loc de desfasurare, conditii de plata, program de desfasurare: http://dragosriti.blogspot.com/2013/07/Barbara-Sept.13.html

1


About the Author:

Multumim pentru interesul acordat recomandarilor de carti si de evenimente. Materialele extrase din carti pe care le vei gasi pe acest site, sunt puse la dispozitie prin amabilitatea editurilor partenere ale site-ului MinuneMica.eu si se afla sub protectia drepturilor de autor si a legii copyright-ului. Conform Legii nr. 8/1996 privind proprietatea intelectuala, reproducerea sau preluarea partiala sau integrala a acestor materiale prin mijloace mecanice sau electronice, este interzisa. De asemenea, mai multe informatii despre evenimentele asupra carora te poti informa pe acest site, poti obtine de la organizatorii acestora, ale caror coordonate le gasesti in materialele de promovare.

Discussion

Add a Comment