Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Concurs: castiga carti oferite de Editura Herald!

Concurs: castiga carti oferite de Editura Herald!

Dragii mei,

Impreuna cu vesela si optimista Editura Herald, va invit la un concurs cu doua premii!

Astfel:

  • PREMIUL 1 – un pachet cu doua carti: “Depresia – evadare din infern” si “ Sinele de două milioane de ani”
  • PREMIUL 2 – cartea “Meditatia si viata cotidiana”

Intrebarile la care sunteti invitati sa raspundeti sunt:

  • Cine sunt autorii cartilor sus-mentionate? 
  • Din ce colectie face parte fiecare carte?

Raspunzand corect la aceste intrebari, biblioteca si sufletul vostru se pot imbogati cu daruri pretioase pentru dezvoltarea personala si spirituala.

Pentru raspunsuri, vizitati site-ul editurii partenere Herald, unde veti fi intampinati si de alte surprize frumoase!

Concursul se va desfasura in perioada 25 aprilie – 1 mai 2013

Sunteti invitati sa trimiteti raspunsurile voastre pe adresa: mona@minunemica.eu, pana la data de 1 Mai 2013, mentionand ca subiect ”concurs Editura Herald”.

Numele castigatorilor vor fi afisate in cadrul acestei pagini de concurs, pe data de 9 Mai 2013. Din momentul in care vor fi afisati, castigatorii au la dispozitie 5 zile calendaristice pentru a trimite pe e-mail prin numele exact si adresa postala la care pot primi cartile. Daca in termen de 5 zile de la afisare nu primim datele necesare pentru expedierea cartilor, premiile vor reveni altor cititori participanti la concurs, in urma unei alte trageri la sorti.

Va dorim succes!

LogoScriptic1
si

logo herald

CASTIGATORII CONCURSULUI

Dragii mei, va multumesc pentru participarea la acest concurs!

In urma tragerii la sorti, cei doi castigatori ai acestui concurs, sunt:

PREMIUL 1: RAMONA PALADE (SARA)

PREMIUL 2: NEMO EMANUEL

Felicitari, Ramona! Felicitari Emanuel!

Sunteti rugati sa trimiteti detaliile voastre complete la adresele de e-mail: mona@minunemica.eu si vlad@edituraherald.ro; avem nevoie de numele voastre asa cum sunt inscrise in cartile de identitate si de adresele postale la care puteti primi cartile,  pentru a va expedia premiile prin posta. Lectura placuta si cu folos, dragii mei!

Daca in termen de 3 zile de la data acestui anunt nu primim detaliile mentionate mai sus, vom desemna alti doi castigatori prin alta tragere la sorti.

1


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Discussion

Add a Comment