Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Castigatorii concursului organizat impreuna cu Editura Herald

Castigatorii concursului organizat impreuna cu Editura Herald

”Cartile care te ajuta cel mai mult sunt cele care te fac sa gandesti cel mai mult. Cel mai greu inveti cand citesti carti usoare; dar o carte extraordinara care vine de la un ganditor remarcabil este o corabie a gandirii, plina pana la refuz cu adevar si frumusete.”

Theodore Parker

Dragii mei,

Va multumesc tuturor pentru participarea la concursul organizat impreuna cu Editura Herald – partener al site-ului!

In urma tragerii la sorti, cei doi castigatori ai acestui concurs, sunt:

PREMIUL 1: RAMONA PALADE (SARA)

PREMIUL 2: NEMO EMANUEL

Felicitari, Ramona! Felicitari Emanuel!

Sunteti rugati sa trimiteti detaliile voastre complete la adresele de e-mail: mona@minunemica.eu si vlad@edituraherald.ro; avem nevoie de numele voastre asa cum sunt inscrise in cartile de identitate si de adresele postale la care puteti primi cartile,  pentru a va expedia premiile prin posta. Lectura placuta si cu folos, dragii mei!

Daca in termen de 3 zile de la data acestui anunt nu primim detaliile mentionate mai sus, vom desemna alti doi castigatori prin alta tragere la sorti.

Va mai astept si la alte concursuri cu carti venite de la ganditori remarcabili, pentru cititori remarcabili!

5


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu - site de psihologie, dezvoltare personala si educatie relationala. Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Sper ca tot ceea ce vei gasi pe acest site sa iti fie cat se poate de util! De asemenea, putem lucra impreuna online - via Skype, daca iti doresti sa initiezi un demers individual de consiliere. Profilul meu profesional complet si oferta de servicii de consiliere pot fi accesate aici: www.minunemica.eu/cine-scrie/. Alese ganduri, cu drag, Mona Georgescu

Discussion

 1. Aghinitei Maria  May 9, 2013

  Felicitari celor 2! As fi vrut si eu sa fiu , dar ….alta data.

  (reply)
  • Mona Georgescu  May 9, 2013

   Buna dimineata Maria, va multumesc pentru participarea la acest concurs. Intrucat vor mai fi organizate concursuri, va invit sa urmariti in continuare materialele ce vor fi publicate pe site. O zi frumoasa!

   (reply)
 2. C.  May 9, 2013

  Felicitari castigatorilor!

  (reply)
  • Mona Georgescu  May 9, 2013

   Draga ”C”, nu-i asa ca ar fi frumos sa va abtineti de la a trimite spam? Sper ca nu va mirati daca denumirea site-ului dvs. nu este vizibila pentru cititori.

   (reply)

Add a Comment