Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Brandon Bays va susţine „Journey Intensive”. Bucuresti, 4-6 Octombrie 2013

Brandon Bays va susţine „Journey Intensive”. Bucuresti, 4-6 Octombrie 2013


Brandon Bays revine în România

pentru a susţine „Journey Intensive”,

un seminar celebru în întreaga lume!

Există seminarii – şi există “The Journey”. Toate celelalte par doar o pregătire de fond pentru “The Journey”, unde are loc adevărata transformare.  (Tom F., arhitect, absolvent al Seminarului „Journey Intensive”)

Între 4-6 octombrie 2013, Brandon Bays, expert în vindecare holistică si autoarea best-seller-ului „Călătoria”, va susţine la Bucureşti Seminarul “Journey Intensive” – celebru în întreaga lume pentru beneficiile multiple pe care le aduce în toate domeniile vieţii.

Procedeul terapeutic „The Journey” („Călătoria”) a fost proiectat de Brandon Bays în urma propriei experienţe de vindecare de o tumoare mare cât o minge de baschet. Fiind expert în domeniul sănătăţii, Bays era conştientă de impactul pe care îl au emoţiile asupra funcţionării corpului, aşa că şi-a asociat tratamentul fizic cu lucrul asupra traumelor emoţionale din trecut şi şi-a scurtat astfel demersul de vindecare la doar şase săptămâni şi jumătate!  

Ulterior, ea a reunit toate procedeele utilizate în acea perioadă în ceea ce avea să devină metoda „The Journey” („Călătoria”), predată astăzi pe întreg cuprinsul globului ca o metodă de vindecare şi dezvoltare personală axată pe conştientizarea, accesarea şi vindecarea emoţiilor negative reprimate, stocate în celulele corpului.

Tehnica s-a dovedit a fi extrem de eficientă în vindecarea unei game largi de afecţiuni emoţionale şi fizice. De-a lungul timpului, ea a ajutat mii de oameni de pretutindeni să se elibereze de probleme ca anxietate, stres, depresie, scăderea stimei de sine, frica de a vorbi în public, greutate excesivă, incapacitatea de a gestiona emoţiile negative, boli fizice, dependenţe de toate tipurile şi comportamente nesănătoase, abuz fizic sau sexual, probleme relaţionale şi dificultăţi în plan profesional.

De asemenea, tehnicile „The Journey”, create şi dezvoltate de Brandon Bays sunt recunoscute şi folosite în întreaga lume ca mesaj de pace, sănătate, bună înţelegere şi cooperare.

Prima carte scrisă de Brandon Bays, „The Journey” („Călătoria”) a fost deja tradusă în 22 de limbi. Seminariile care facilitează înţelegerea modului de aplicare a acestei metode se desfăşoară în prezent în 47 de ţări. Numai în anul 2012, 20 000 de persoane au participat la cel puţin un seminar organizat de The Journey®.

Brandon Bays este implicată şi în proiectul caritabil de anvergură derulat de organizaţia non-guvernamentală Journey Outreach, în cadrul căruia terapeuţi acreditaţi de The Journey® aplică metoda de vindecare a traumelor emoţionale, dependenţelor de orice tip şi a problemelor comportamentale ale copiilor în şcoli, spitale, grupuri de îngrijire a bolnavilor de SIDA, centre pentru persoanele dependente, centre pentru persoane abuzate etc.

Între 4-6 octombrie 2013 românii pot afla secretele extraordinare ale eficienţei şi celebrităţii metodei ”Călătoria” direct de la Brandon Bays care vine în România pentru a susţine Seminarul „Journey Intensive”, pentru a doua oară în acest an!

Seminarul se adresează:

1. Persoanelor interesate de dezvoltare personală, care vor să se elibereze de limitările interioare care le blochează afirmarea personală şi profesională şi să îşi construiască viaţa pe care şi-o doresc.  

2.  Celor care doresc să afle şi să vindece cauzele emoţionale ale afecţiunilor lor fizice. Procedeul permite eliminarea stresului din corp, ajutându-l astfel să găsească firesc calea spre vindecarea de boli dintre cele mai diverse. Din acest motiv, în ţările nordice procedeul e compensat de unele case de asigurări, iar în Africa de Sud e folosit în serviciile de urgenţă ale spitalelor;

3. Celor care caută o cale blândă şi eficientă de a scăpa de tulburări emoţionale ca depresie, anxietate, atacuri de panică, stres post-traumatic, abuzuri de orice tip, dependenţa de alcool, tutun, droguri etc.

4. Celor care doresc o cale simplă şi sigură de a elimina stresul de orice tip din viaţa lor. În Olanda, metoda „Călătoria” e folosită de angajaţii Guvernului pentru a trata problemele legate de stresul profesional şi sindromul burn-out;

 5. Specialiştilor din domeniul sănătăţii – medici, psihologi, psihoterapeuţi, practicieni ai medicinei complementare –, precum şi trainer-ilor şi life-coach-ilor, care astfel îşi vor completa arsenalul de metode de optimizare personală cu un instrument accesibil şi eficient;

6. Profesorilor, pedagogilor, diriginţilor şi directorilor de şcoli care pot învăţa modalităţi concrete de abordare a problemelor de comportament şi învăţare ale elevilor. În Anglia, utilizarea metodei în şcoli a dus la o reducere de 97% a violenţei în rândul elevilor şi o creştere a ratei de promovare de 91-93%;

În România Brandon Bays a poposit pentru prima dată între 31 mai-2 iunie, 2013, când a susţinut un prim „Journey Intensive”. Detalii despre cum s-a desfăşurat seminarul găsiţi la: http://www.thejourney-romania.ro/Home/BrandonBays/O_Cascada_A_Surprizelor_Frumoase, iar mărturiile participanţilor la: http://looktv.ro/look/articole/look-monden/brandon-bays-autoarea-celei-mai-eficiente-metode-de-vindecare-s-intors-in.

Tot atunci Bays şi-a regăsit rădăcinile româneşti, a căror poveste o găsiţi la: http://looktv.ro/video/exclusiv-brandon-bays-autoarea-cartii-journey-in-lacrimi-la-look-monden

Între 4-6 octombrie 2013 Brandon Bays revine în România, pentru a preda, în cadrul Seminarului „Journey Intensive” noţiunile teoretice ce stau la baza metodei, aplicaţiile practice ale acesteia, precum şi un set de abilităţi avansate care generează un nivel de schimbare preţios şi rar.

Informaţii şi înscrieri pe www.thejourney-romania.ro.

1


About the Author:

Multumim pentru interesul acordat recomandarilor de carti si de evenimente. Materialele extrase din carti pe care le vei gasi pe acest site, sunt puse la dispozitie prin amabilitatea editurilor partenere ale site-ului MinuneMica.eu si se afla sub protectia drepturilor de autor si a legii copyright-ului. Conform Legii nr. 8/1996 privind proprietatea intelectuala, reproducerea sau preluarea partiala sau integrala a acestor materiale prin mijloace mecanice sau electronice, este interzisa. De asemenea, mai multe informatii despre evenimentele asupra carora te poti informa pe acest site, poti obtine de la organizatorii acestora, ale caror coordonate le gasesti in materialele de promovare.

Discussion

Add a Comment