Esti mai mult decat ceea ce gandesti si crezi despre TINE

Adancirea in suferinta arata esecul puterii prezentului si al gandirii pozitive

Adancirea in suferinta arata esecul puterii prezentului si al gandirii pozitive

Cand meditatia si, in general, conceptele din spiritualitate – compasiune, iubire divina, empatie, etc. –  au ca efect transformarea ta dintr-o persoana naiva intr-o persoana si mai naiva care a ajuns sa erotizeze suferinta psihica si sa accepte pentru aceasta placere masochista abuzurile din viata sa, inseamna ca ai fost manipulat/a. Adevarata spritualitate nu inseamna naivitate, nici saracie, nici compasiune dusa la extrem, nici acceptare fara rezerve, nici toleranta, nici lipsa granitelor sanatoase, nici empatie pasiva. Meditatia in singuratate te poate ajuta sa iti identifici starile, insa iluzia vindecarii in izolare a traumelor psihice duce la agravarea problemelor.

Citeste mai mult

0


About the Author:

Iti multumesc pentru ca ai ales sa iti petreci o parte din timp pe site-ul minunemica.eu – site de psihologie, dezvoltare personala si evolutie psihospirituala.
Te astept in continuare cu articole personale si workshop-uri, si, de asemenea, cu recomandari de carti si de evenimente. Iti doresc sa te bucuri de tot ceea ce vei gasi in acest spatiu destinat Sufletului – pentru a reflecta, pentru a intelege, pentru a iubi.

Alese ganduri, cu drag,

Mona Georgescu

Add a Comment